Szülêsnél nyelvpiercing (műanyag), és kontaktlencse maradhat? Tapasztalatok?
Nem lehet piercing? :O jó hogy bele olvastam a kérdésbe :)
Akkor ki veszem majd én is. :)
Mondjuk messze van még :)
Hogy nőne már be egy nap alatt? Mindenféle ékszert célszerű kivenni kórházban, de amúgy is kivetetik. Egy az, hogy a saját biztonságod érdekében, a másik, hogy az esetleges komplikációk érdekében, ha ne adj Isten valamiért altatni kéne, nem igazán lenne helye a szádban a piercingnek. Persze nem így lesz, ne aggódj, nem olvasok rád, de ez miatt vetetik ki.
A kontaktlencse minek a szemedbe a vajúdásnál, aztán meg valószínűleg ki is könnyeznéd. Egyes nőknek kicsit be is szokott vérezni a szeme, szóval ezek után gondold át...
Mióta van piercing a nyelvedben?
Nem nő az be 10 perc alatt...
Nekem egy műtét miatt ki kellett vennem a nyelvemből a piercinget, 2 napig nem volt bent, az alatt sem nőtt be. Akkor volt 4 éve piercingem.
Picit több, mint 10 év után vettem ki a nyelvemből, poénból pár hónappal később megpróbáltam visszatenni. Nehezen, pici fájdalommal, de vissza tudtam tenni.
A szülést nem tudom, csak azért válaszoltam, mert olyan hamar azért nem nő össze. Bár gondolom minél régebben van piercinged, annál nehezebben nő össze.
Én már nem tudnám betenni a nyelvembe, de 2,5 éve vettem ki.
Kontaktlencsében szültem, nem vetették ki velem, kb senkit nem érdekelt, hogy bent van-e vagy sem.
A dokimat megkérdeztem előtte, idézem a válaszát: "miért ne lehetne bent? Homályosan akarja látni a gyereket?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!