02.21-re vki van kiírva Debrecenben és a Kenézyben fog szülni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 15:39
1/9 anonim válasza:
Szia! Én is ott fogok szülni, csak áprilisban:)Már alig várom! Neked már nem sok van hátra:) Hogy érzed magad? Hanyadik baba?
30 hetes kismami
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi,jól vagyok,várom már a végét.Mostmár fárasztó eléggé.Második gyemekem lesz.
2010. jan. 30. 15:20
3/9 anonim válasza:
Nekem a harmadik:) Én is nagyon várom már hogy láthassam! Az elsőt is a Kenézyben szülted? Kinél szülsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,az elsőt is ott szültem 11éve.Székely Péter 2-nél fogok szülni,az előző orvosom már nem dolgozik ott.Kíváncsian várom mit írnak mások arra a kérdésre amit nem rég írt fel valaki a Kenézyről,mert a Klinikás válasz elég borzasztó.Te hogy vagy?Kinél szülsz?
2010. jan. 31. 16:54
5/9 anonim válasza:
Köszi, remekül vagyok! Bár kicsit fárasztó már két gyerkőc mellett terhesnek lenni! Én Szomolya Mihálynál fogok szülni, eddig mindkétszer nála szültem. Rosszakat írtak a Klinikáról? Mindjárt megkeresem azt a kérdést...
Kisfiad lesz vagy kislányod?
6/9 A kérdező kommentje:
Kislányom lesz,az első fiú.Neked?(Még nem érkezett válasz a Kenézy-s kérdésre,pedig érdekelne.11 éve elég barátságtalanok voltak a csecsemős nővérek.aggódok egy kicsit emiatt.Ilyenkor olyan nehéz egyébként is)
2010. jan. 31. 21:27
7/9 anonim válasza:
Nekem két lányom van és most kisfiam lesz! Akkor gondolom nálatok is nagy volt az öröm, mikor megtudtátok a babátok nemét! Hát igen, vannak elég mogorva csecsemősök, de aranyosak is! Én a másodiknál már nem nagyon foglalkoztam velük, bár tényleg igaz, hogy mindegy hanyadikat szüli az ember, ugyanolyan bizonytalan és elveszett a kezdeteknél:)Olyankor jól jön minden kedves szó és bátorítás! Amúgy biztosan hallottad már, hogy milyen szép lett az új szülőszoba! Én a második kiscsajszit már ott szültem! Egész más, mint anno...Apás szülést terveztek?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen,és láttam is a szülőszobát a felkészítőn
2010. jan. 31. 21:54
9/9 anonim válasza:
Hát akkor könnyű szülést/születést kívánok nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!