Debrecenben a Kenézyben "érdemes" szülni ügyeletes dokinál?
15.16 vagyok egy picit hosszú leszek...
3 gyerekem van 5,3,1 évesek
Egyeskét a Kenézyben szültem,nem volt különösebb gond,de este 10-kor elvitték és csak másnap reggel 6-kor hozták.Gondoltam,jó ez így legalább én is pihenek meg minden.2.reggel mikor hozták a gyerek lilára meredve ordít,mondja nekem a csecsemős,hogy gyorsan mellere kéne tenni,mert nem fogadta el éjszaka a cukros vizet:(((((Cikros vizet?????Persze én mint kezdő anyuka,gondoltam ezt bíztos így kell!
ketteske:
Azért mentem megint oda ,mert egy doki nagyon közeli jó ismerős és bízom benne.Namármost,36.héten egyszercsak elöntött a magzatvíz,azonnal mentő ,kórház ,sűrgőssegi császár,mert nagyon rossz volt a szívhang.Kevették a lányom oxigénhiánnyal,koraszülöttként(kis súly),nyakán 2x a köldökzsinór.És aztán jött csak a java!Közölték,hogy ők aztán semmit nem tudnak kezdeni egy "ilyen" gyerekkel.és azonnal viszi át a Klinikára egy mentő a gyereket.De én csak legyek nyugodt és pihenjek!!!!Hogy lennék má nyugodt????Hogy a picsiba üzemelhet valami úgy ,hogy nem tudnak mit kezdeni egy nem teljesen egészséges gyerekkel????3.nap saját felelősségemre kijöttem,friss császárral.És ültem a gyerekem mellett a gyerekklinikán egy hokedlin.Az egész szoptatás odalett:(((Na akkor döntöttem el ,hogy ha még egyszer lesz gyerekem,az tuti,hogy a Klinikán fog megszületni!!!!
hármaska:
37.héten beindultak a fájások
Minden szépen haladt,bementünka Klinikára ,szülőszoba,előkészítés...ügyeletes doki!!!
Minden simán,szépen,nyugiban zajlott!!!
A babám már aznap este velem aludt,szoptathattam amennyit csak akartam!Lett is tejem hamar és bőven!Nagyon jó volt minden ,és mindenki nagyon rendes és készséges volt!
És nagyon bánom ,hogy az első kettőt nem ott szültem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!