Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor mi játszódik le a nőben?

Ilyenkor mi játszódik le a nőben?

Figyelt kérdés

[link]

Röviden: Veszélyeztetett terhes nő, az orvos határozottan figyelmeztette, hogy a legenyhébb jelre azonnal menjen kórházba, ha megindul a szülés. Ennek ellenére ő a bábát hívta, aki mire kiért, már megszült és a magzat meg is halt. A nőt kórházba vitték, életmentő műtétre. A bába a házban bújkált a kiérkező mentősök elől (akiknek esetleg értékes információt adhatott volna, miközben próbálják újraéleszteni a babát).

Mi visz rá valakit, hogy a születendő gyerekét és saját magát is ilyen súlyosan veszélyeztesse?

2014. nov. 20. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A végtelen ostobaság.
2014. nov. 20. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A csekély működésű agya:).

Az a helyzet, hogy egy bizonyos IQ alatt szerintem nem kéne gyereket vállalni, az ilyeneknek nem való. Szegény baba, nyugodjon békében..

Az ilyen hülyékkel egyébként ugyanazt játszatnám végig amilyen módszerrel megöltek valakit,csak hogy át tudja érezni a dolgot. (mert szerintem ez annak számít még ha gondatlanságból elkövetve is..)

2014. nov. 20. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen idióta számoljon el a lelkiismeretével! Remélem sosem hagyja nyugodni! Csak a babát sajnálom! :(((
2014. nov. 20. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért is meglepődtem a híren, mert pont én jártam úgy, hogy teljesen problémamentes terhesség és vajúdás(!!) után fél perc alatt lett életveszélyes állapot a szülésemből. Ha nem kórházban vagyok, biztos, hogy mindketten ottmaradunk, perceken múlt az egész.

Gondolom a családomat nem vigasztalta volna az, amit utána mondott az orvos, hogy iszonyú kicsi az esélye az ilyen komplikációnak.

2014. nov. 20. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem... Császár után kinek jut eszébe OTTHON szülni???!!! Az még oké, hogy a bába rohant az idióta nőhöz, de az nagyon nem, hogy nem hívott mentőt! Már akkor kellett volna hívni, mikor a nő felhívta a bábát. Ilyen előzménnyel basszus...
2014. nov. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!