Most mi lehet a barátnőm baja? Tegnap szült, de attól
még írhatna
Figyelt kérdés
Én 3 gyerekes anyuka vagyok és van egy barátnőm akinek rengeteget segitettem a terhessége alatt. Sajnos időközben elköltöztünk, igy csak a facebookon tudjuk tartani a kapcsolatot. Írtam neki 1 hete, hogy hogy vannak. Megnézte de nem irt vissza. Tegnap tett fel képeket, hogy megszületett a kisfia. Megint írtam neki, hogy gratulálok és nagyon aranyos a baba. Ezt is látta de nem ir vissza.
Tudom hogy nehéz és az ember a háta közepére sem kivánja az érdeklődöket, de legalább annxit irhatna hogy most nem szeretne velem beszélni. Vagy túlreagálom?
Oke , utolso elotti, tokre igazad LENNE, ha a kerdezo csak egy sima ismerosi statuszt toltott volna be. De igy , hogy sokat segitett neki(1 mondat), a baratnoje,raadasul a szules elott is irt neki, nagy dolog lett volna egy koszonom-ot leirni.Attol, hogy gyereke van, meg nem kell bunkonak lenni.
2014. nov. 20. 14:09
12/24 anonim válasza:
Én is egész nap a fészbúkon vagyok, mert bekapcsolom a gépemet, és automatikusan bejelentkezik. De attól még nem bámulom egész nap a fészbukot.
2014. nov. 20. 14:11
13/24 anonim válasza:
Kozben tobben irtatok, 4# valaszolonak irtam.
2014. nov. 20. 14:12
14/24 anonim válasza:
Jaj, ne mondjátok már, hogy szülés után egy nappal a kórházban olyan elfoglalt az anyuka, hogy az állítólagos barátnőjének nem bír 2 sor írni??? Vagy csak annyit, hogy ha lesz ideje jelentkezik.
Ugyan már!
Te ismered a barátnőd, nekem is van ilyen barátnőm, akibek napokba telik válaszolni, de persze közben bőszik check in-nel minden cart...Szóval, ha ilyen volt, akkor nem fog változni a helyzet.
2014. nov. 20. 14:13
15/24 anonim válasza:
Es koszonom a lepontozast :).
Istenem, a piros-az nem dislike gomb, hogy a facebook temanal maradjunk.
2014. nov. 20. 14:15
16/24 anonim válasza:
Milyen galamblelkű volt ez a hozzászólásod is XD XD XD
2014. nov. 20. 14:18
17/24 anonim válasza:
Hát ha ilyen stílusban írogatsz a barátnődnek is, akkor ne csodálkozz, ha nem válaszol.
2014. nov. 20. 14:41
18/24 A kérdező kommentje:
Nem vetted észre h senki nem reagál a buta kommentjeidre? Csak olyan stílusban irtam ahogyan te engem meggyanusitottál
2014. nov. 20. 15:17
19/24 anonim válasza:
Szia! Ne idegeskedj, ha oda értek kérdezd majd meg hogy ez miért volt. Én saját magamról tudom, hogy elő szokott az fordulni velem, hogy kerestek nem vettem észre majd vissza hívom, írtak elolvastam, valami elvonta a figyelmemet és nem írtam vissza. Aztán utána mindig el el matadt. Most éppen én is szülés előtt állok, az egyik barátnőm többször keresett amit akkor nem vettem észre mindig késő este volt amikor észre vettem akkir nem hívtam vissza. Gondoltam majd amu elmaradt szegény már a facebookon üzent rám ;-) Nyugi ha tényleg barátok vagytok akkor majd megdumáljátok ha.minden levsendesedett!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!