Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mi lehet a barátnőm...

Most mi lehet a barátnőm baja? Tegnap szült, de attól még írhatna

Figyelt kérdés

Én 3 gyerekes anyuka vagyok és van egy barátnőm akinek rengeteget segitettem a terhessége alatt. Sajnos időközben elköltöztünk, igy csak a facebookon tudjuk tartani a kapcsolatot. Írtam neki 1 hete, hogy hogy vannak. Megnézte de nem irt vissza. Tegnap tett fel képeket, hogy megszületett a kisfia. Megint írtam neki, hogy gratulálok és nagyon aranyos a baba. Ezt is látta de nem ir vissza.

Tudom hogy nehéz és az ember a háta közepére sem kivánja az érdeklődöket, de legalább annxit irhatna hogy most nem szeretne velem beszélni. Vagy túlreagálom?

2014. nov. 20. 13:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem reagálod túl, de ahogy írtad már napok óta nem válaszol. Szerintem túl van a zsülésen és úgy gondolja nincsen rád szüksége. Majd jelentkezik mikor a szoptatással problémái lesznek és kell neki megint segítség.
2014. nov. 20. 13:58
 2/24 A kérdező kommentje:
Ez nem túl jó hír :( És ha ismét felkeres hogy segitsek neki mit tegyek? Segitenél neki a helyemben?
2014. nov. 20. 14:01
 3/24 anonim ***** válasza:
43%

Vannak erdek emberek, sajnos te most belebotlottal egybe. Legalabbis most nekem ugy tunik.

Hivni probaltad?

2014. nov. 20. 14:02
 4/24 anonim ***** válasza:
59%

Ha 3 gyereked van, akkor nyilván tudod, hogy 1 nappal szülés után mennyire kimerült egy anyuka. Azt is tudnod kéne, hogy az első napokban még tanulgatják egymást a babával, egymásra hangolódnak. Azt is tudhatnád, hogy ilyenkor az embert megrohamozzák a rokonok, ismerősök, mindenki gratulál.

Szerinted inkább a napi 300 gratulációra fogja egyenként visszaírni, hogy "köszi" , vagy inkább a babájával foglalkozik, rápihen a következő hetekre? (ha te az első variációt választanád, akkor nagyon sajnálom azt a 3 gyereket.)

2014. nov. 20. 14:02
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kicsit túlreagálod. Én szülés után kb 1 héttel, itthon, nyugiba kezdtem el válaszolni a jókívánságokra és levelekre, pedig olvastam mindet. Érdekes, senki nem hitt rosszindulatúnak csak épp tudták, h nem életem legkönnyebb napjain vagyok túl. Te ezt 3 gyermekes anyaként szerintem pláne megérthetnéd. Most próbálja megszokni az új helyzetet, feldolgozni a szülést és épp ránehezedett némi felelősség. Te is voltál elsőgyermekes anya ;)!
2014. nov. 20. 14:03
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem nrm próbáltam mert ha az üzikre sem válaszol akkor tuti nem fog a hivásomra sem.
2014. nov. 20. 14:04
 7/24 anonim ***** válasza:
60%
Te reagálod túl.Majd jelentkezik,ha lesz ideje.
2014. nov. 20. 14:04
 8/24 anonim ***** válasza:
54%
Egy !!! napja szült? Nem gyengén túlreagálod.
2014. nov. 20. 14:05
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem első gyereke.

De nem is a szülés utáni grtulációra vagyok megbántódva, hanem hogy írtam neki 1 hete is. Szinte egész nap facebookon van, mégsem képes visszairni

2014. nov. 20. 14:08
 10/24 anonim ***** válasza:
41%

Jaja, minden frissen szült nő egész nap a facebookon lóg:D.

A napi kamu kérdés is megvolt, köszönjük, kérlek máshol üsd el az időd.

2014. nov. 20. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!