Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek a császár utáni...

Mit tegyek a császár utáni megmaradt csüngő hassal?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve..
2014. nov. 15. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy evvel szules utan plasztikai sebesz.
2014. nov. 15. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kötény hasam van :( nagyon zavar. Ráadásul megint terhes vagyok és félek h még jobban megnyúlik :( Sztem plasztikán kívül semmit nem lehet tenni vele ha vkinek ilyenek a szövetei, amúgy ez nem csak császárosoknál van!
2014. nov. 15. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyivel vagy császár után? Mert ez hónapról hónapra jobb lesz! Én már 6 hónapja, az első szörnyű volt, még most is van rajtam 5 kg (szerintem majdnem mind a hasamon), majd lemegy..
2014. nov. 15. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 4 császárom volt. Hiába fogytam vissza. Akkora bőr maradt ott, hogy 2 számmal kell nagyobb nadrág, de mindenhol lóg rajtam a gatya, de a hasamra csak ez jó.

Próbáltam tornát, de semmit nem ér. Tavasszal telik le az idő, amit a doki mondott, a 2 év az utolsó szülés óta, és akkor műtét, mert ez borzalom.

2014. nov. 15. 22:21
 5/5 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Sajnos tényleg vagy hozzászoksz és elfogadod, vagy megműtteted! Egyéb opció nincs.... én is hasonló cipőben járok, nekem még 7 hónap van a műtétig!
2014. nov. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!