Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Képezheti érv alapján az,...

Képezheti érv alapján az, hogy rosszul vagyok a vértől ezért nem akarok természetes szülést?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Verzesem a masodiknal se volt... 2 napig volt max tisztasagi beteten...o
2014. nov. 13. 21:35
 22/25 anonim ***** válasza:

természetes szülésnél is annyi vért látsz, mint császárnál: ami utána jön ki alul hetekig.

Én nem ragaszkodtam a term. szüléshez mindenáron, de az orvosom mégis mindent megtett, hogy ne kelljen felvágni. Másokat elnézve, jobban jártam szerintem, hogy nem császároztak első nyekkre.

2014. nov. 13. 21:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Természetesen szültem. Egy csepp vért nem láttam...de utána. Volt úgy hogy a két tena mellett a nővérke takarított utánam, míg elkísértek a dokihoz, a folyosón végig csíkot húztam magam után. Nagyon brutális volt!
2014. nov. 14. 08:11
 24/25 anonim ***** válasza:

kezd iszonyú fárasztó lenni a császármániád a napi több kérdéssel.

Ha annyira akarod, fizess le valakit, azt mndtad, megvan rá a lehetősêged. normális orvos pont úgy elküld, mint az előző.

2014. nov. 14. 08:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Kevés nőt láttam eddig, aki rosszul van a vértől, valahogy ez a női természet része... Gondolom, tudod, miről beszélek.

Engem császároztak, kétszer is, tehát tudom milyen. Előtte vajúdtam mind a két gyerekkel, tehát ezt is tudom. Szépen kitámasztva feküdtem az ágyon, lepedőt terített rám a szülésznő, semmit, de semmit sem láttam, pláne nem vért. Amikor dolguk volt odalenn, csak felhajtották a lepedőt a térdemre, ők végezték, amit kell, ha kellett kicserélték a lepedőt, vizsgáltak, de semmilyen vért nem láttam.

Az első császárom altatásban volt, így ott semmit sem láttam. A másodiknál érzéstelenítés volt, amikor a műtőasztalról átpakoltak az ágyamra, akkor fordítottam a fejem a műtőasztal felé... mint a mészárszék. Ott volt vér bőven! Még a dokim is mondta, hogy nagyon kellett sietniük, mert mindenhonnan dőlt a vér.

A felépülés könnyen ment - nekem. Egy barátnőmnek már otthon adódtak gondok a sebével, hetekig járt vissza az újszülöttje mellől a sebészetre, hogy kezeljék.

Van, aki szerencsésen, gyorsan gyógyul, kevés vérzéssel utána, és van, aki akár hat hétig is vérzik, érzékeny marad a terület, gondok adódnak a sebbel.

Ha valamiért félsz a szüléstől (ami természetes, mert mindenkiben van félelem az ismeretlentől és a szülés nem sétagalopp), menj szülőszoba látogatásra, beszélgess szülésznőkkel, vagy olyan anyukákkal akikkel mindenféle rémisztgetés nélkül tudsz erről beszélni. Olvass szakkönyveket, ott tényszerűen leírják, mi fog történni. Videókat ne nézz!

2014. nov. 14. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!