Képezheti érv alapján az, hogy rosszul vagyok a vértől ezért nem akarok természetes szülést?
Rosszul vagy a vértől ezért inkább felvágatod magad, ami még több vérrel jár???
A logika nem az erősséged, ugye?
Na, mesélj miért tojtál be ennyire a természetes szüléstől?
Egy kicsit olyan nekem, hogy akarok gyereket, DE ne kelljen megszülni, szoptassa, pelenkázza a kakit más, ha sír vegyék át és nyugtassá meg,keljen fel hozzá más éjjel...
Hát csak szólok, nem kívánságműsor ez!
Még a császárt kisírhatod, kérdés, hogy jobban jársz-e!
A Kérdező lehet, hogy a fájdalomtól fél. Ha egy orvosnak nagyon sokat fizetsz, 5 számjegyűt, akkor talán császároz, ha nincs rá semmi indok egyébként.
Én sem értem, ha egészségileg nincs rá ok, vagy életmentés miatt császároznak, akkor miért mennek egyáltalán bele az orvosok a császárba. A pénz miatt? Szerintem ez etikátlan az orvosok részéről. Nagyon sok a császármetszés a kórházakban sajnos. Persze ha oka van vagy életmentésről van szó, az más.
Én megbüntetném azt az orvost, aki ok nélkül egy teljesen egészséges terhességnél, ahol a szülés beindulásakor sincs semmi gond és végig problémamentes a vajúdás is és mégis császároz, mert a terhes nő ad neki pl. 200 ezret vagy többet vagy kevesebbet, lényegtelen. Felül kellene vizsgálni a császárokat.
Unokatesómat azért császározták, mert a baba farfekvéses volt. Ez rendben is.
Egy ismerősömet azért, mert tinédzserkorában méhszájműtéte volt és orvosi konzultáció után nem javasolták neki a hüvelyi szülést. Ez is rendben.
Munkatársamat azért császározták, mert így mentették meg a baba életét, mert teljesen rátekeredett a köldökzsinór. Ez van a legnagyobb rendben.
De, csak úgy császározni, mert a nő fél a fájdalomtól vagy a vértől, na az felháborító.
császárral szültem de lebeszélnélek róla. utána még napokig diónyi vérrögök és rengeteg vér távozik belőled. a felépülés pedig lassu es fajdalmas. akivel egy szobaban voltam es siman szult, kb egy nap utan volt olyan allapotban mint en 3 hét utan.
vajjudtam is, par csepp vert lattam a foldon es kesz.
Szülés közben nagyon minimális a vér, amivel találkozol, ha találkozol vele egyáltalán, nekem a gyerekágy is csak egy közepes menstruációra emlékeztetett (előtte-utána sokkal durvább volt).
Ezt orvos is el fogja neked mondani, úgyhogy ez nem érvelési alap.
Szia! Engem ketszer csaszaroztak..
elsore sima szulest akartam masfel nap vajudas utan lett a csaszar, aztan siman ment minden konnyu volt a felallas, gyorsan gyogyultam, nem vereztem stb...
Masodszor nem akartam huvelyi szulest csak csaszart...
Reggel 7re mentem be 10kor mutoben voltam 10:05kor kezdtem hanyni...
10:17kor meg lett a lanyom...
delutan 5kor felalltam, setaltam, zuhanyoztam, katetert kivetettem stb...
este ujra hanyas, felszakadt a sebem 4 centin... itthon begyulladt, laz, korhazba jartam atmosasra stb...
a masodik nem volt vicces!
17 nap utan vettek ki a varratot... volt baj boven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!