Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Képezheti érv alapján az,...

Képezheti érv alapján az, hogy rosszul vagyok a vértől ezért nem akarok természetes szülést?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Csaszaros anyukaval voltam egy szobaban, o hozzam kepest nagyon szenvedett. En termeszetesen szultem, az aranyeremen kivul semmi bajom nem volt.
2014. nov. 13. 21:13
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem mert nem látsz vért szülés közben
2014. nov. 13. 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul vagy a vértől ezért inkább felvágatod magad, ami még több vérrel jár???

A logika nem az erősséged, ugye?

Na, mesélj miért tojtál be ennyire a természetes szüléstől?

2014. nov. 13. 21:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Alig láttam vért közben, utána meg amúgy sem tudod elkerülni.
2014. nov. 13. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

Egy kicsit olyan nekem, hogy akarok gyereket, DE ne kelljen megszülni, szoptassa, pelenkázza a kakit más, ha sír vegyék át és nyugtassá meg,keljen fel hozzá más éjjel...

Hát csak szólok, nem kívánságműsor ez!

Még a császárt kisírhatod, kérdés, hogy jobban jársz-e!

2014. nov. 13. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

A Kérdező lehet, hogy a fájdalomtól fél. Ha egy orvosnak nagyon sokat fizetsz, 5 számjegyűt, akkor talán császároz, ha nincs rá semmi indok egyébként.

Én sem értem, ha egészségileg nincs rá ok, vagy életmentés miatt császároznak, akkor miért mennek egyáltalán bele az orvosok a császárba. A pénz miatt? Szerintem ez etikátlan az orvosok részéről. Nagyon sok a császármetszés a kórházakban sajnos. Persze ha oka van vagy életmentésről van szó, az más.

Én megbüntetném azt az orvost, aki ok nélkül egy teljesen egészséges terhességnél, ahol a szülés beindulásakor sincs semmi gond és végig problémamentes a vajúdás is és mégis császároz, mert a terhes nő ad neki pl. 200 ezret vagy többet vagy kevesebbet, lényegtelen. Felül kellene vizsgálni a császárokat.

Unokatesómat azért császározták, mert a baba farfekvéses volt. Ez rendben is.

Egy ismerősömet azért, mert tinédzserkorában méhszájműtéte volt és orvosi konzultáció után nem javasolták neki a hüvelyi szülést. Ez is rendben.

Munkatársamat azért császározták, mert így mentették meg a baba életét, mert teljesen rátekeredett a köldökzsinór. Ez van a legnagyobb rendben.

De, csak úgy császározni, mert a nő fél a fájdalomtól vagy a vértől, na az felháborító.

2014. nov. 13. 21:20
 17/25 anonim ***** válasza:

császárral szültem de lebeszélnélek róla. utána még napokig diónyi vérrögök és rengeteg vér távozik belőled. a felépülés pedig lassu es fajdalmas. akivel egy szobaban voltam es siman szult, kb egy nap utan volt olyan allapotban mint en 3 hét utan.

vajjudtam is, par csepp vert lattam a foldon es kesz.

2014. nov. 13. 21:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Szülés közben nagyon minimális a vér, amivel találkozol, ha találkozol vele egyáltalán, nekem a gyerekágy is csak egy közepes menstruációra emlékeztetett (előtte-utána sokkal durvább volt).

Ezt orvos is el fogja neked mondani, úgyhogy ez nem érvelési alap.

2014. nov. 13. 21:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Nekem termeszetes szulesem volt, de vert nem lattam. Csak utolag a fotokon, amiket a ferjem a babankrol csinalt. Az meg a szuloagyon volt, csak ezert lattam meg kepen is. Egyebkent meg a mai napig fogalmam sem lenne rola, hogy mennyi volt. Ott a ver lesz a legkisebb gondod, eszedbe sem fog jutni, hidd el. A csaszar szerintem sokkal rosszabb, hiszen felvagnak. En attol felek nagyon. Egyebkent a legnagyobb felelmem a fajdalom es akkor ott mindenkit az kot le. Aki a vert nem birja, attol eleg logikatlan hogy pont egy mutetre vagyik inkabb. :D
2014. nov. 13. 21:28
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia! Engem ketszer csaszaroztak..

elsore sima szulest akartam masfel nap vajudas utan lett a csaszar, aztan siman ment minden konnyu volt a felallas, gyorsan gyogyultam, nem vereztem stb...

Masodszor nem akartam huvelyi szulest csak csaszart...

Reggel 7re mentem be 10kor mutoben voltam 10:05kor kezdtem hanyni...

10:17kor meg lett a lanyom...

delutan 5kor felalltam, setaltam, zuhanyoztam, katetert kivetettem stb...

este ujra hanyas, felszakadt a sebem 4 centin... itthon begyulladt, laz, korhazba jartam atmosasra stb...

a masodik nem volt vicces!

17 nap utan vettek ki a varratot... volt baj boven...

2014. nov. 13. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!