Nina0120 kérdése:
Melyik kórházban fogok szülni?
Figyelt kérdés
Most költöztünk és jelentettem be a lakcím változást. A IX. kerületbe tartozom jelenleg. Dokihoz már van időpontom (ugye az is hetek), de nagyon érdekelne melyik kórházba tartozom. 24 hetes kismama2014. nov. 6. 18:31
1/6 anonim válasza:
Ahol a dokinak szerzodese van, vagy ahova bemesz. En is a varos tulvegen szultem.
2/6 A kérdező kommentje:
azt értem... de körzeti dokim van. A rendelőintézetbe meg csak nem szülhetek. És egyébként meg lakcím alapján szokták beosztani a dolgot. Ha csak nincs választott dokid (ha van akkor ott ahol neki szerződése van).
2014. nov. 6. 18:52
3/6 A kérdező kommentje:
Eddig inárcsi voltam, és a dél pestibe szültem volna, de már nem oda tartozom.gondoltam lakik valaki a IX kerületben és meg tudja mondani. Egy ismerős szerint az Istvánban
2014. nov. 6. 18:53
4/6 anonim válasza:
1. válaszoló:ez már nem így működik,hogy "ahova bemész".2012 nyara óta a körzetesbe,vagy ahol van fogadott dokid(és általa) a kórház is "befogad".
Kérdező:szerintem is az Istvánba tartozol.Én 2x is ott szültem,a fogadott dokimnak köszönhetően(nekem maximálisan pozitív tapasztalataim vannak)
5/6 anonim válasza:
A 4. vagyok.Ezek találtam Neked(ezek szerint az Istvánba tartozol)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!