Szülés után a korházban töltött napok alatt, ellenörzik mi a helyzet "odalent"? Elsö baba, nem tudom hogy megy ez az egéssz.
Akkor csak nálunk van ilyen?? :O
Debrecenben szültem és itt bizony minden reggeli vizitnél megnézték ott lent.Már reggel szóltak a nővérek,hogy vizitre bugyiban feküdjünk az ágyban,benne egy betét és mikor jött az orvos,megtapogatta a hasat és bepillantott a bugyiba is.
3 napot voltam bent és minden reggel ez volt.
9-es nagyon jól leírta. Igaz nekem más a "megalázottsági listám", de a lényeg, hogy hidd el, ott és akkor ez fog a legkevésbé érdekelni.
Én pl azon stresszeltem, hogy biztosan be fogok "kakilni" a nagy erőlködésben. Ezért kifejezetten kértem beöntést! Hát a nagy erőlködésben már tényleg semmi nem érdekel és nem is éreztem volna, ha meg is történik. :-) Csak annyit kérem a páromtól, hogy ne nézzen ott, csak fentről nézzen oda és láthatja a babát kibújni. Így azért mégiscsak úgy éreztem, megtartok valamit a nőiességemből.
Szerintem a maximum, amit hetetsz, hogy nem stresszelsz ilyen dolgokon, igyekszel megnyugodni, harmóniába jönni magaddal, elfogadni a dolgokat. Maga a szülés egy "közös munka" anya és gyereke között, erre koncentrálj.
Császáros voltam, így csak arról tudok neked mesélni: nekem annyira nem volt borzasztó erős a vérzésem, így azzal nem volt probléma, szerencsére a hasamat sem nyomkodták és csak mielőtt hazajöttünk volna kaptam másik kötést a sebre. Semmilyen vizsgálat nem volt. A mellem viszont közterület lett: a csecsemőnővérek, a kórházi védőnő, szoptatási tanácsadó, mindenki megfogdosta, de nem érdekelt. Annyira nem számít, nem fontos ott és akkor!
Én is a tenna betétet ajánlom, az eldobható bugyi sajnos nagyon bántotta a műtéti sebet, inkább áldozz be egy pár mamabugyit.
Könnyű szülést neked! :)
én tudtam mikor lesz a vizit kb éselőtte letusoltam, vettem egy tiszta bugyit tettem be egy sima betétet, nem tisztaságit hanem egy normált és ennyi. jött a dokim, ott az ágyban 2 nap is megnézte a heget és a vérzést, de ugye mindig kicsi volt csak rajta ugyanis előtte cseréltem ki nemrég. ennyi.3.nap reggelén vette ki a varratokat.
3 gyerkőc anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!