Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszésnél kapok érzéstelen...

Gátmetszésnél kapok érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 06:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
nálunk /tatabányán/ nem adtak csak amikor varnak össze, de egyébként a gátmetszést sokan meg sem érzik, van más fájdalom ami elnyomja a vágást:)
2008. aug. 13. 06:07
 2/11 A kérdező kommentje:
És te érezted?
2008. aug. 13. 06:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elnyomja a baba az idegeket, ha minden igaz. Így ha nem adnak, akkor sem érzed. Meg persze lesz más gondod is. :)
2008. aug. 13. 07:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szia

a párom elmondása alapján,ő látta,de én nem éreztem semmit, nálam gátmetszéskor,benyomtak a babafeje felett egy érzéstelenitőt, és ollóval utána nyiszantottak, mindezt fájáskor csinálják, én csak annyit éreztem,h ömlik ki belőlem valami és végre van hely a baba fejének, olyan megkönnyebülés féle volt nekem...összevarráskor is kaptam érzéstelenitőket

4 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 13. 07:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon várom, hogy szüljek, de ugyanakkor félek is nagyon!
2008. aug. 13. 07:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem kaptam érzéstelenítőt.Amúgy az az egész annyira már tudatállapotba hoz,h nem is fogod fel a gátmetszés fájdalmát.Elméletileg fájás alatt csinálják,az enyém egy kicsit kicsúszott a fájásból és két fájás közé esett,de nem is éreztem.Sőt,én a tegnapi fogtömésemet fájdalmasabbnak ítéltem,mint a gátvágást.

A varrás kellemetlen,sőőt,az nekem kifejezetten fájt.De volt olyan anyuka,aki mondta,h érzéstelenítőt sem kapott varráshoz sem,de neki nem fájt.Én két ampulla lidokain mellett is éreztem az egészet.

2008. aug. 13. 07:32
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Nem adnak érzéstelenítőt!!! A gátmetszést fájásnál végzik, igy nem érzed !!!
2008. aug. 13. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem. És nem fáj.
2008. aug. 13. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
2008. aug. 13. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szia, én észre sem vettem, hogy mikor vágott. Én is a gátmetszéstől féltem a legjobban. Csak amikor már 1 órája stoppolt, akkor kaptam érzéstelenítőt (igaz. én 4,5 kilós babát szültem 38-as fejjel). A varratszedés kellemetlenebb volt.
2008. aug. 13. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!