Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szülés után végzett intim...

Aki szülés után végzett intim tornát: milyen eredményt ért el vele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:

mivel én előtte is végeztem így passz

elvileg nem másabb mint szülés előtt - ezt mondta a pasim :-)))

2014. okt. 27. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szülés előtt is intimtornáztam, nekem inkontinencia és egy régi sérülés miatt volt rá szükségem, ezeken segített. Szülés után is előjött elég durván a vizelettartási problémám, azt eltüntettem vele, és az aranyerem is gyorsan visszament. A hüvelyem olyan mint előtte volt, rugalmas, szűk, úgyhogy én csak ajánlani tudom, rengeteg mindenre jó. És amit sokan nem is tudnak, ha van egészségügyi gond, akkor nőgyógyász egyes kórházakban be tud utalni tb alapon gyógytornára, ahol szakszerű segítséget kap az ember lánya a gyakorlatok elsajátításához.
2014. okt. 27. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak szülés után. eredmény tökéletes a kedvesem szerint és nincs aranyerem.
2014. okt. 27. 19:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,még annyi érdekelne,hogy tanfolyam,könyv vagy dvd alapján végeztétek a gyakorlatokat?
2014. okt. 27. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Én gyógytornászhoz jártam, egyéni gyakorlatsort állított össze. DVD, könyv alapján képtelen voltam rá, így is volt olyan gyakorlat, amit rosszul csináltam, és ellentétes hatást értem el, két foglalkozás között sikerült elég nagyra duzzasztanom az aranyeremet. Ha teheted, menj el tanfolyamra vagy sztk-s gyógytornára, ha van rá mód.

2-és voktam

2014. okt. 27. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:

most írjam h én anno gyerekként tanultam meg ?

:-DDDD

semmi kristonandrea féle torna

egyszerűen vizelésnél tarts vissza és engedd el majd újra és újra addig amíg könnyen nem megy

ha ez megy akkor lehet anélkül is

majd ráérzel h lehet elég sok féle képen szorítani :-)

elől hátul az egészet és a többi

2014. okt. 28. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont nem ennyi az intimtorna, hogy összeszorít, kienged. Nem mindegy, hogy mennyit, milyen intenzitással.csinálsz. És lehet a rossz gyakorlattal ártani is. A vizelet visszatartás, elengedés csak arra jó, hogy ráérezz az izmok helyére, de ennél többre nem. Nem szabad túlterheli sem. Miért szeretnél egyébként neki állni?
2014. okt. 28. 18:00
 8/8 anonim válasza:

Az 5-re reagálva.

Nagyon nagy butaságot írtál. A párom intim torna tréner. Tőle tudom, hogy és az ilyen össze-vissza szorítgatásokkal csak rosszat teszel a szervezetednek. Ez olyan, mintha gyúrás címszó alatt ahelyett, hogy elmennél konditerembe, ahol biztonságos gépek vannak, inkább 50 kilós lisztes zsákokat emelgetsz, mert az is jó lesz. Aztán tönkremegy a csuklód, meg a hátad. Az önkezűleg, háttértudás nélkül kitalált edzésprogramok, legyen az bármilyen, könnyen visszafelé sülnek el. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy ha intimtornázni szeretne, akkor menjen el tanfolyamra. Már csak azért is buli:)

2014. okt. 30. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!