Szerintetek lehet hogy ezért nem született még meg a
kislányom? Tévedhettek a dokik egy hetet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az utolsó menstruációtól számolják az orvosok a terhességet és úgy írnak ki. Nekem az utolsó menstruációm január 14.-én volt. Azonban a párommal csak háromszor voltunk együtt pont jókor. A ciklus.hu szerint 26.-tól 3.-ig voltam termékeny időszakban ebből együtt voltunk 25.-én 28.-án, illetve 2.-án. De október 21-re vagyok/voltam kiírva, de nem történik semmi. Mivel nagyon kezdtem aggódni hogy mi lehet már, felnéztem a ciklus.hu-ra és akkor láttam hogy tulajdonképp csak ebből a három alkalomból sikerülhetett nekünk a baba. Szerintetek hülyeséget gondolok? Már nem tudom.. :( Ti mit gondoltok? Most vagyok 40 hetes+5 napos, 1111 a méhszáj értékem.
Köszönöm a segítséget előre is!
2014. okt. 26. 08:50
1/6 kloetta válasza:
én 40+1-en szültem, az utolsó 2 hétben minden létezőt kipróbáltam, hátha beindíthatom vele a szülést,nem jött össze. Ameddig nem akar, nem fog kijönni. Barátnőmet 41esen indították természetesen, semmi, 41+1esen semmi, 41+2-esen végre kibújt a fiúcska.
Túl jól érzi magát benned! :)
2014. okt. 26. 08:55
2/6 anonim válasza:
Nem ezért. Jól van számolva a terhességed. Vannak babák akik túl jól érzik benn magukat, vannak akik meg hamarább kibújnak. Az én kislányom 38 hétre született, de nem azért mert 2 héttel hamarább fogant. Ne izgulj, mostmár bármikor megindulhat kifelé. :) Könnyű, szép szülést kívánok!
2014. okt. 26. 09:28
3/6 anonim válasza:
nekem hol 30, hol 45 napos ciklusaim voltak, emiatt nem lehetett tudni az ovu idopontjat. ket lehetseges fogantatasi idopontom volt egy het elteressel. a doki a korabbi idopontot tartotta valoszinubbnek es mensi alapjan kiirt juli elejere. de vegig szamolt vele h esetleg egy hettel kesobb johet a baba. igy is tortent, nem csak hogy egy hettel elszamoltuk hanem meg ahhoz kepest is tul hordtam egy hettel ezert ket hettel kesobb jott mint vartuk.. igy tehat nalad is lehet errol szo.
2014. okt. 26. 09:30
4/6 anonim válasza:
A mensi alapján való számolàs szerintem nincs annyira biztos, mint az uh alapján szàmolt. Nekem mensi szerint okt 28-àn kellene h jöjjön a baba, de uh alapján csak november 7-èn. Az èn számolàsom szerint is ez a jó, mert február 12-èn hoztuk össze.
2014. okt. 26. 09:31
5/6 anonim válasza:
Jól számolták. Ezért kell hozzátenni/elvenni 2 hetet, mert a babák sokszor kicsit tovább maradnak, vagy előbb kibújnak. Nagyon kevesen szülnek spontán a kiírt napon. Nekem mondjuk mindkettő pár nappal előbb jött, tesómnak meg a 41. hét után. Nincs jelentősége, hidd el. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!