Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már két vagy több alkalom...

Akik már két vagy több alkalommal itták a málnalevél teát szülés előtt. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A második, többedik szülés fájdalmasabb volt? (tudom, hogy a teaelvileg nincs hatással a fájás erősségére) Gyorsabban tágultatok? Mennyi idő alatt lett meg a babátok? Mikortól és mennyit, milyen erősségűt ittatok? Stb. Minden érdekel!

37+1 hetes vagyok. Második szülésem lesz. Az elsőnél ittam a teát (most is) és hogy ettől vagy sem nem tudom, de azt mondhatom jó szülésélményem volt. 11 óra alatt lett meg a kisfiúnk, de a fájásokat (úgy gondolom) jól viseltem. Mondtam is, ha a többi is ilyen lesz, akkor nagycsaládosok leszünk :) 4 ujjnyira voltam nyitva mire beértünk a kórházba.

Köszi a válaszokat! :)

2014. okt. 25. 19:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most nézem nem CH5-öt, hanem 15-öt akartam írni! :)
2014. nov. 3. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen a ch 15. Sajnos az intim tornát én is csak a trénertől tudtam megtanulni. Próbáltam könyvből, dvd-ról, de nem ment. Az nem ugyanolyan. Merre laksz, mert az egész országban vannak trénerek.
2014. nov. 5. 20:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Párom vett bogyót (vagyis rendelt,holnapra ígérték,hogy megérkezik), viszont CH 30-asat, gondolta az jó lesz :)

Remélem tényleg jó lesz, mert most jutottam el odáig, hogy tényleg szeretnék már túl lenni a szülésen! Pénteken töltöm a 39. hetet.Ma a doki 98-as BPD-t mért O.o

Akkor majd utána nézek a trénernek, hátha...

Még egyszer köszönök mindent!

Szép napot!

2014. nov. 6. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!