Ha burokrepesztéssel inditják a szülést, az hová folyik ki, és tényleg kellemetlen szagú?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 09:10
1/11 anonim válasza:
nekem a vizsgéló ágyra kellett felfeküdni és a fenekem alatt volt egy tál és abba folyt. szagát nem éreztem(valószínű hogy azert mert nagyon ideges voltam:)
2/11 anonim válasza:
Van valami szaga nem vészes, de különben bedobnak alád egy vödröt aztán folyatsz...
3/11 A kérdező kommentje:
Mihez hasonlit a szaga-barátnőm azt mondta,hogy hús szagú?És meddig folyik?Utána mikor indulnak a fájások?
2010. jan. 25. 09:53
4/11 anonim válasza:
Nekem egy ágytálat tettek oda, és semmit nem éreztem, csak azt, hogy valami meleg folyik. Semmi kellemetlen nem volt benne! Kétszer is csinálták, mert az elsőből maradt valami.
5/11 anonim válasza:
1-vagyok nekem szinte végig folyt de adtak egy betétet és bazt a lábam közé kellett szorítani hát az úgy elég gáz volt mert se bugyit semmit nem vehetsz föl.
6/11 anonim válasza:
lemaradt,a fájások nekem úgy rá félórára kezdődtek igazán
7/11 anonim válasza:
Én is a vizsgálóasztalra feküdtem fel, és kihúztak egy tálat, ami be van építve a nőgyógy. asztal alá, oda folyt ki jó sok. Aztán kaptam egy hatalmas betétet, amit odekellett utána tennem a maradék szivárgó magzatvíz miatt, de már nem sok jött, a többi szülés után távozott. :) Szagára nem emlékszem, nem azzal voltam elfoglalva. :)
8/11 anonim válasza:
Picit fura szaga van, én a fiamon is éreztem az az illatot, de nem kellemetlen.
Megkérdeztem a dokit, h ilyen szagunk van belülről, amin jót nevetett:)
9/11 anonim válasza:
Alám egy nagy betétet tettek. Nem éreztem büdinek, meg igazán semmilyen szagúnak...
Elfolyt a víz nagy része, aztán felálltam sétálgatni, egy újabb betéttel a lábam között, és vártam a fájásokat... És jöttek...
10/11 anonim válasza:
Szia!
Nem éreztem semmilyen szagot. Alám tettek egy tálat,abba folyt. Utána meg én folytam szét a fájásoktól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!