Ha orvost szeretnék váltani, de az előzővel egy kórházban dolgozik a régi, az mennyire ciki, ha találkozunk?
Szólni kell, hogy már nem hozzá szeretnék járni?
Vajon megkérdi, hogy miért "cseréltem le"?
Mennyire ciki ez, inkább ne váltsak?
Ha ugyan abban a kórházban dolgoznak, akkor az is előfordulhat, hogy pont a régi dokid lesz ügyeletes amikor szülni mész, ok, hogy ilyenkor szólnak a fogadott orvosnak, de azért ciki helyzet egy kicsit :).
De Neked kell eldöntened, szerintem attól is függ, hogy mi okod van váltani. Ha olyan nyomós az ok, akkor ne érdekeljen, hogy ciki vagy sem...
Ha úgy érzed, váltanod kell, válts! Az orvos-beteg kapcsolat bizalmi dolog, akkor is lehet, hogy nem működik, ha amúgy rendes a doki, de nem "passzoltok".
Kérdezd meg az új dokit, vállal-e.
Az, hogy elköszönsz-e, a te döntésed.
Én egyszer váltottam, de akkorra annyira "elmérgesedett a kapcsolatom" a régi dokival, hogy nem köszöntem el tőle - bár nyilván nem volt "szép" tőlem... Viszont a kollégája tényleg nem vállalt el, nem is tagadta, hogy félt egy esetleges konfliktustól... Szóval másik kórházba mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!