Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maternity - tapasztalatok...

Maternity - tapasztalatok érdekelnének. Milyen volt ott szülni?

Figyelt kérdés

Természetes szülés volt?

Ki volt a dokid? Hogyan és mit tett a szülés alatt?

Ki volt a szülésznőd? Hogyan segített a vajúdásban?

Röviden, hogy zajlott a szülésed?

Milyenek voltak a csecsemősök?

Milyenek a körülmények? (Még nem néztem ott körül.)

2014. okt. 23. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Természetese úton szültem.

Gozár Tamás doktor úr.

Ügyeletes szülésznô.

Komplikációmentes, könnyû gyors szülésem volt. Gâtmetszéssel.

Mindenkivel maximalisan elégedett voltam. Mindenre megtanítottak. (elsô baba). Pl.: fürdetés, pelenkázás, szoptatás.

A honlapon látható fotók ês leírás a valóság. Minden a családért van, különös tekintettel az édesanyára és a babára. Fantasztikusak

2014. okt. 23. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

1,Nem ott szültem,a 26.héten váltottam

Alapból klinikai szemléletűek

2,dr.Rigó Barbara

Szakmailag nem mondhatok róla rosszat,habár tudni kell,hogy sajnos ő sem tartozik a természetes szülés,gátvédelem párti orvosok közé,ahogy ebben a klnikán a legtöbben.

Inkább az zavart,hogy nagyon sokat kellett mindig várni,amikor a 25.héten görcsökkel bementtem akkor is 1,5 órát ültem a folyóson,anélkül,hogy bárki zavartatta volna magát(ez még egy állami helyen elmegy,itt kevésbé),akkor döntöttem,hogy jövök

3,nem volt,Krohné Klári egyébként szimpatikus volt

4-5:-

Voltam szülőszoba látogatáson,ami meglehetőssen pici,igazi alternatív lehetőségek nincsenek,nagyon nem lehet mozogni.

Váróterem,kórtermek szépek,modernek

2014. okt. 24. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Orvossal, szülésznővel,szüléssel,utógondozással,hellyel teljesen meg voltam elégedve,profik voltak. Semmi szövődmény v ilyesmi nem volt.

Csecsemősökkel és ügyintézéssel nagyon nem,ennyi pénzért elvárható lett volna, hogy ne legyenek lekezelőek ill. szólogassanak be. Hibáztak a hivatalos papírokon és még ők voltak megsértődve,ill. gúnyosak, hogy szólni mertünk. Pedig nem is voltak bent aznap sokan,szóval lett volna idejük odafigyelni.

Körbevezetnek amúgy,mielőtt aláírnád a szerződést,lehet kérni. Ill. van ingyenes szülésfelkészítő tanfolyam,ott is lehet találkozni a szülésznőkkel.Akár választott szülésznőd is lehet felár ellenében.

Lényeg h kérd meg a férjedet,h rakja helyre,ha vki bunkó és figyelje mindent jól töltöttek-e ki. Akkor nem lesz gond:)

2014. dec. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!