Bármikor elkezdhetek tágulni?
Figyelt kérdés
volt már nagyon erős jóslóm,ma is voltam nst-n,a doki megvizsgált zárva vagyok.De honnan tudom,ha tágulnék?
36hetes vagyok
2008. aug. 12. 15:06
1/4 anonim válasza:
nem fogod érezni, ha tágulsz.
de ha nem tágulsz se számít semmit.majd vajúdás közben fogsz.
én C3000-el ( totál zárt ) mentem be / miután elfolyt a magzatvízem / és 5óra alatt 2-3 perces fájásokkal 5újnyira tágultam.
2hetes kisfiú anyukája
2/4 anonim válasza:
Én is C3000ről indultam.2-3perces fájásokkal 7 óra alatt jutottam el a kitolásig.
Pedig nekem is voltak előtte erős jósló fájásaim is,de semmit nem változtattak a méhszájon.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!Mivel első szülés,nemigazán tudom mire számitsak...
2008. aug. 12. 17:59
4/4 anonim válasza:
szia
első válaszoló vagyok.
én is mindig ezen izgultam, hogy nem fogom tudni, hogy csak josló fájás vagy az igazi?de ne aggódj!tudni fogod, érezni lehet mikor az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!