Császározni fognak 34-hetes vagyok. Mire számítsak? Annyira fájni fog hogy nem fogom tudni el látni magamat sem?
Figyelt kérdés
Az első természetes úton született,és nehéz szülés volt. Altatást kérjek vagy érzéstelenítést? Ha érzéstelenítenek nagyon félelmetes a műtőben,tudván hogy felvágnak? Nagyon félek :(2014. okt. 22. 13:49
11/11 anonim válasza:
Programcsászárom volt a betöltött 38. héten, kedden. A műtétből semmit sem éreztem, utána 8 órát kellett feküdnöm. Amikor ez letelt, a saját lábamon mentem vissza a szobámba. A sokak által beígért nagy fájdalom nem jelentkezett. Pakolásztam, majd kimentem sétálni a folyosóra. Másnap hozták a kisfiamat, onnantól folyamatosan velem volt. Nyugodtan el tudtam látni. Szombat délelőtt már haza is engedtek. A varratok felszívódóak voltak,így azzal sem volt semmi gond.
Rajtam kívül volt még 4-5 programcsászáros, nekik sem volt semmi problémájuk.
Ne félj!!!
A legrosszabb az egészben az volt, hogy a műtét utáni napokban csak alig adtak enni, állandóan éhes voltam.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!