Magzatvízvizsgálattól beindulhat a szülés? Mire
számítsak? Nem lehet valahogy elkerülni a vizsgálatot?
Én ugy tudom kötelezni nem kötelezhetnek rá hogy elvégeztesd csak ajánlhatják.
2014. jún. 26. 19:07
Miert baj ha beindul a szüles?
2014. jún. 26. 19:09
3/13 A kérdező kommentje:
Ez a betöltött nem a terhesség eleji. Nem az a baj ha beindul, a kérdés arra irányul hogy tudom elkerülni hogy ne kelljen menni.
Miért kell a vizsgálat? hányadik hétben vagy? nem kötelezhetnek rá, csak ajánlhatják.
2014. jún. 26. 19:27
Melegen ajánlom hogy menj el. Persze, kellemetlen tud lenni, meg meg is indulhat tőle a szülés ha a doki direkt úgy csinálja. De nagyon veszélyes a babára nézve a meconiumos víz. Az élete is múlhat rajta.
Ne akard kikerülni a vizsgálatot.
2014. jún. 26. 19:29
Miért javasolják a vizsgálatot? Miért nem szeretnéd, ha beindulna a szülés?
2014. jún. 26. 19:31
7/13 A kérdező kommentje:
Nem értitek, pedig szerintem érthető. Holnap leszek 40 hetes ezért kell a vizsgálat. Egyáltalán nem baj, ha beindul sőt. Ezért kérdeztem, hogy beindulhat e illetve mire számitsak magától a vizsgálattól. Az elkerülést esetleges vizsgálatot megelőző szülésre értettem.
Nekem volt ilyen vizsgálatom, 4x is, terminustúllépés miatt. Tényleg beindulhat tőle a szülés, bár nekem nem indult. A vizsgálat olyan, mint amikor rákszűrshez mintát vesznek. Nem fáj, max. kicsit kellemetlen. Nekem egyszer fájt, amikor nem a saját dokim csinálta, hanem aki épp ügyeletben volt. :(( De normál esetben nem fájdalmas. Terminus után 2 naponta csinálják, elkerülni csak úgy tudod, ha beindul a szülés. :)
2014. jún. 26. 20:02
Nekem is négyszer volt, háromszor nem fajt (olyan, mint a rákszűrés), negyedjere nagyon. Kicsit később el is folyt magzat víz. Es ennek örültem, mert 2 nap múlva indítottak volna.
Úgyhogy nálam beindította.
2014. jún. 26. 21:42
Elkerülni nem lehet, mert azt nézik, nem zavaros-e a víz, ami ugye a babára nézve elég karos.
Es az kimaradt, hogy előtte nekem sem volt semmi bajom, néha egy kis keményedes, es ennyi.
2014. jún. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések: