Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen medenceben szulni?

Milyen medenceben szulni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?
2008. aug. 12. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=-ct8MyqhC2c

Ilen.

Én nagyon szeretném megélni, nem tudom, lesz-e rá lehetőségem.

2008. aug. 12. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak vajúdni vajúdtam a vízben, mert szűk volt a kár és kicsit lelassust a baba. Nagyon jó volt, 3,5 órán keresztül folyt rám a meleg víz, kellemesen ellazulatm, még pihenni is jobban tudtam közben. Mondjuk egy idő után teljesen mindegy volt milyen meleg víz folyik, akkor is fáztam. Max 38 fokosat endedtek. Még burkot is repesztettek és azt is a kádban. Legközelebb biztos megpróbálom a vízben megszülni a babámat. Ha van lehetőséged szerintem ezt válaszd. Annyit még hozzáteszek, hogy az ügyeletre mentem, fogadott orvos és szülésznő nélkül és mégis bemehettem a vízbe, egy fillérembe se került!
2008. aug. 12. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerencsere lesz ra lehetosegem! Eddig en is csak jokat hallottam rola, csak kivancsi vagyok, hogy mik a tapasztalatok! Meg van 4 hetem vissza!
2008. aug. 12. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

sajn én nem medencést kaptam,csak zuhanyozhattam vajudáskor,de az is naon jó volt fájásokor,bizti naon jó lehet medencébe is...bár ahol szültem volt medencés szoba is

hol szülsz?

2008. aug. 12. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem Magyarorszagon! Angliaban elek, es van ra lehetoseg! Azert irtam, hogy sajnos,mert tudom, hogy otthon nem igazan adnak ezkre a dolgokra, de remeljuk ez mihamarabb valtozni fog!!
2008. aug. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!