Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lehet ebből baba? Egyre...

Mikor lehet ebből baba? Egyre jobban félek.

Figyelt kérdés

Keddre vagyok kiírva, a derekam nagyon szokott fájni, a hasam pedig nagyon sokat keményedik. Van, hogy jobb vagy bal oldalt lenn szúr amikor fordulok az ágyban vagy felállnék és nehezen egyenesedek ki. De ezen kívül semmi. És ahogy közeledik a kedd egyre jobban félek. Első baba lesz és fogalmam sincs mi lesz velem vagy velünk. A nyákdugóm már elment kicsit több mint egy hete. Megnyugtatnátok kicsit?

Köszönöm!

2014. okt. 18. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
majd jon ha jonni akar. nekem 15 nappal a kiirt utan inditottak meg mert magatol nem akart (valoszinu kesobb is fogant egy hettel igy eleve tevedtunk.egy 7et. nekem nagyon rossz erzes volt ez, mintha a baba nem szeretne velunk lenni, komolyan ezt ereztem. aztan csaszar lett a vege. na most nem nagyon nyugtattalak meg :) de nekem a nyakdugo meg 41+6 naposqn is bent volt szoval ez azert nemi remenyre ad okot
2014. okt. 18. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
nem tudok a tüneteidre írni semmit, nekem enyhe menzi görcseim voltak azt magzatvíz elfolyás. de...ne félj :) nekem is első baba volt, de én próbáltam végig pozitív maradni, pozitívan gondolkodni. fájni fog, de lényeg hogy lazulj el...túl leszel rajta, és erős és ügyes leszel, végig mondani fogják hogy mit hogy, azaz nekem fogadott szülésznőm volt. a férjem is velem volt, idegesebb volt mint én :) kaptam oxitocint, mert nem voltak elég erősek a fájások és elég hosszúak sem, tehát az elfolyástól nézve 5órán keresztül simán viselhető fájásaim voltak utána kaptam oxit attól kb 1óra múlva jöttek az erősebbek de nem akartam meg halni, majd volt egy óra nagyon rossz, azt az utolsó fél óra a vajúdásból meg inkább az ingerek voltak erősek szinte elnyomták a fájásokat. a kinyomás részét meg sem éreztem csak azt mikor a pici elindult, amikor már a csatornában volt csak feszülő érzés volt, és a fájások is nagyon gyengén éreztem, amit bántam, mert ugye a fájásnál kell nyomni, tehát alig vártam hogy fájjon :) és a végére úgy volt ahogy gondoltam a terhesség alatt, ügyes voltam, első baba ellenére gyorsan meg volt, és a férjem szemében egy hős voltam utána még napokig istenített. tehát a sok szövegelés lényege, bízz magadban, nem lesz gond. a légzés sokat segít , fájásnál a jó mély levegő és lassú kilégzés nekem nagyon jók voltak, és hogy elengedd magad a fájásoknál.
2014. okt. 18. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Sokat segítettetek!! :)
2014. okt. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!