Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váci kórházban ki szült már?...

Váci kórházban ki szült már? Vélemények?

Figyelt kérdés

2014. okt. 18. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Juliusban szultem ott. 4 vajjudo szoba van, egyedul vajjudsz, a szuleszet nem reg lett felujitva. az apolok kedvesek, az ujszulottes csecsemos noverkek kozt akad egy-ket mufurc, de a nagyreszuk normalis. a szobak 4 agyasak de en pl egyedul voltam egy ejszakat mert akkor epp mindenki.hazamenos volt. a koszt ehetetlen.
2014. okt. 18. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Áprilisban szültem ott, és egy az egyben ugyanaz a véleményem, mint az első válaszolónak :-)
2014. okt. 18. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:

első kb jól összefoglalta...mondjuk nem tudom melyik kórházban(államiban) jó a kaja...? :/

én 2x szültem ott,mindkétszer ügyeleten, nem tudok rosszat mondani.Talán annyi,hogy tényleg van 1-2 furcsább stílusú csecsemős.

2014. okt. 18. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
hát ha már a minőségre nem tudnak onhibajukon kivul figyelni legalabb arra figyelhetnenek hogy az ujszulott osztalyra olyan etel menjen amit egy szoptatos anyuka egyaltalan ehet. rendszeresen kaptunk reggelire a (szaraz) kenyer melle nyers zoldseget ami nem lett volna baj mert az ember max kidobja, es megeszi felvagottal. ha lett volna :) de szavamra volt olyan hogy ures kenyeret kaptunk egy kis vajjal ( viz izu vajjal) meg palizerrel. hat en baba nelkul se eszek palizert szoptatokent meg plane nem. foleg nem azt a minoseget. a fozelekekrol meg inkabb nem beszelek :) szoval kajat erdemes vinni, mert hutoszekren van, ugyan egy az egesz osztalyra, de nekem semmi sem tunt el.
2014. okt. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!