Szült valaki dr Sárvári János főorvosnál a Margit kórházban? Vélemények?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 11:20
1/7 anonim válasza:
Én Buriknál szültem, Sárvárival a vizitek alatt találkoztam( terhesség alatt a vesém miatt többször is feküdtem bent sajnos),és nekem szimpatikus volt. Velem soha nem volt lekezelő,egy-két jó szava mindig volt,pedig első ránézésre nem valami vidám figurának gondoltam:-)
Más véleményt nem tudok írni,bocsi. Aki még nagyon aranyos: Sztanyik és uhh nem jut eszembe a neve,de mindjárt megnézem a neten.Ősz hajú,idősebb,imádnivaló stílusa van,ő kifejezetten kedves és jó humorú és szakmailag is jókat hallottam. (Magyar Attila az akit nem bírok! Pökhendi alak számomra,flegma-kismamái nyilván nem ezen a véleményen vannak)
2/7 anonim válasza:
Tavaly szültem nála és nagyon meg voltam elégedve! Nem volt túlparázó, bármi bajom volt, nem ijeszthetett fölöslegesen, mondjuk nem volt sok, deakkor is, eelső babánál azért a kis dolgok is ijesztőek lehetnek. :) nem egy folyton mosolygós fajta, de tisztességes és kedves és jól végzi a dolgát. Én csak ajánlani tudom, a többi gyerekemet is szeretném nála szülni.:) nekem a margitos orvosomhoz képest kiemelkedően normális. Gondolok én is magyar attilára pl.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 24. 16:36
5/7 anonim válasza:
Szia kedves Kérdező!
Ha esetleg olvasod még...
Nála szültél végül?meg voltál vele elégetve?
én nála fogok elvileg nyáron.
Köszönöm
6/7 A kérdező kommentje:
nem nala szultem.
2015. febr. 14. 21:07
7/7 Manci108 válasza:
Dr. Sárvári sajnos múlt évben elhunyt. Kiváló orvos volt és remek ember. 🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!