Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ez belso verzes jele?

Lehet ez belso verzes jele?

Figyelt kérdés
ma 6 napos a babam csaszarral szuletett farfrkves miatt es 2 napja elkezdett szurni a hasam nem a sebnel hanem a seb es a koldokom kozott picit balra lehet picit megeroltettem mert kohogok eleg sokszor es egyre sutubben faj..segitsetek legyszi felek...
2014. okt. 15. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvos?
2014. okt. 15. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:
holnap megyek varratszedesre csak mar ideges voltam hogy mi lehet ez
2014. okt. 15. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor rendeződnek vissza a belső szervek, húzódik össze a méh, ezek okozhatnak különböző fájdalmakat. Elég nagy stressz a szervezetnek a szülés/műtét. Az orvosnak holnap mindenképp említsd azért meg. De idegeskedni kár, főleg ha nincs más tüneted, nem vagy rosszul, nem vagy lázas.
2014. okt. 15. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
az igazsag az hogy picit rosszul erzem magam fajdogal a fejem es raz a hideg es kicsit sapadt is vagyok kivancsi leszek holnap mit mondf az orvos koszonom a valaszokat
2014. okt. 15. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
na mi lett,jól vagy?
2014. okt. 16. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!