Miert nem vettek eszre belso verzest a nagypapamnal?
Januarba egyik hetfon gyomorfajasra rossz kozerzetre,faradekonysagra panaszkodva ment korhazba a papam,allapota miatt benntartottak,folyamatosan romlott.kivizsgaltak azt mondtak semmi baja penteken beszeltem vele lehetett hallani hogy nagyon rosszul van,szombaton benn voltunk,az orvosok nem mondtak semmit,csak hogy ma mar evett jobban van,ennek ellenere nem javult semmi,nehezen kapott levegot.es nehezen beszelt,neha ertelmetlenul.vasarnap hajnalban meghalt :(
Boncolasi eredmeny most jott meg,amin az allt belso verzesbe halt bele.akkor ha kivizsgaltak,tunetei voltak,miert nem vettek eszre es kezeltek?akkor meg mindig elne :(
Es meg egy kerdes,mitol alakulhatott ki nala belsoverzes?
A magyar TB-s egészségügytől sok jóra nem számíthat az ember betegségek időben történő diagnosztizálása területén. Egyszerűen nincs pénz, elegendő eszköz arra, hogy egészségesnek tűnő embereket is időszakos szűrések során korszerű test belsejértől 3 dimenziós képet alkotó készülékekkel vizsgálják (CT, MRI, PET), csak akkor amikor már nagy baj van. Magyar egészségügyet jól jellemzi az, hogy fateromnak 50 évesen azt mondták, hogy semmi baja, 60 évet simán megélheti. Itt csúnya szavak jutnak eszembe, kinek elég ma 60 év!(Most 63 éves.)
Valószínüsíthatő a hasi aorta aneurizma, mely a hasi erek elmeszesedése következtében kialakult ütőértágulat miatt következik be, illetve a bél ereinek trombózisa (véralvadás során vérrög képződése). Az ütőérszakadás elsősorban az 50–80 éves kor közötti, magas vérnyomásos férfiakat fenyegeti. Ennek első tünete az alhasban jelentkező lüktető/pulzáló érzés, amelyet mély, a hátba is átsugárzó fájdalom követ. Minél erősebb a fájdalom, annál nagyobb a valószínűsége, hogy belső vérzés lépett fel, ilyenkoer a gyors orvosi beavatkozás életmentő lehet.
Eleg szomoru,emberi eletekrol van szo!
Viszon o volt ct es mri vizsgalaton is.itt is van a cd is meg a kepsorozat,de mondjuk en nem ertek hozza.akkor hogy lehet hogy ott sem vettek eszre? Nagyon nyugtalanit a dolog.eyetleg ezt az ugyet igy perre lehetne vinni,mint orvosi mulasztas miatt halt meg a papa,vagy nem erdemes ezzel foglalkozni?
Ha találtok olyan ügyvédet, aki nem kér óradíjat, hanem sikerdíjért vállalja az ügyet (ami csak akkor jár neki, ha kártérítést kaptok), akkor érdemes.
Az ügyvéd szakértői megvizsgálják az ügyet, ebből tudni fogjátok, hogy történt-e orvosi mulasztás. Ha igen akkor kártértítést előbb peren kívüli megállapodásban, ha nem megy perben fog behajtani, aminek mondjuk 20-50%-át kéri majd sikerdíjként. Az egészségügy működésének meg használ az, ha tudják az orvosok azt, hogy mulasztásaikért felelősségre vonhatók.
Igen tudom h nemhozza Ot vissza mar aemmi :(
Koszonom a valaszokat,
Csak nemtudom elfogadni h aki hibazik,es itt az elet volt a tet,buntetlenul maradjon,a nover majdnem vigyorogva mondta h mitorten,es a leggusztustalanabb h papam telefonjarol hivtak fel minket...
A gyásznak természetes része az a szakasz, amikor a hibást keresed, de lehet, hogy a papádat már nem lehetett volna sehogy sem megmenteni. Ne áldozd erre a következő tíz évedet, a lelki-szellemi épségedet, meg a családod következő tíz évét.
Ha ez megnyugtat téged, beszélj egy ügyvéddel, ha volt nyilvánvaló hiba, ki fogja szúrni. De az is lehet, hogy szakmailag nem hibáztak, hanem csak egyszerűen menthetetlen volt a papád. Próbáld ne rágni ezen magad. Élni kell tovább.
KEdves utolsó!
én ezzel tisztában vagyok ma olvastam el a teljes jegyzőkönyvet a boncolásrol,azt irják hogy mindkét mellékvese bevérzett ebbe halt bele illetve megrepedt a lépe.
nos 6 nap után is azt mondták hogy semmi komoly,csak egy kis láz meg hugyuti fertőzés,7-ik napra reggel elment,én nem hiszem hogy ez igy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!