Szegedi női klinikán fogok szülni császárral, és ott bent lehet az apa?
Figyelt kérdés
Programozott császár lesz az biztos sajnos egészségi állapotom miatt.2014. okt. 14. 18:29
1/10 Andi80018 válasza:
A műtőben szerintem nem, csak kívül láthat majd az üvegen keresztül. Ez egy műtét, szóval úgy, mint más műtétnél sincsen bent senki külsős. Legalábbis ahol engem császároztak ez volt, csak a babát vitték ki neki megmutatni, lemosni, egyebek.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szeretném ha a fejemnél ülne,megnyugtató lenne számomra.
2014. okt. 14. 18:45
3/10 anonim válasza:
Szerintem sem mehet be a műtőbe csak ablakon keresztül nézhet majd. Bár én nem abban a kórházban szültem, de szerintem ez minden kórházban így van. És császárnál apuka meg is kapta a babát, az egyik legszebb élményem volt, amikor először láttam az ablak mögött a férjemet kezében az első kislányunkkal. :) Azóta volt még egy császárom, akkor is ott volt a férjem.
4/10 anonim válasza:
Szegeden nem lehet bent az apa, de szerintem ott ablakon keresztül sem lehet nézni.
5/10 anonim válasza:
tavaly szültem császárral szegeden. nem lehet benn az apa sem a műtőben, sem ablak mögött. remélem nem azt az anesztest kapod akit én...
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,miért?
2014. okt. 14. 19:57
7/10 Andi80018 válasza:
Egyébként szerintem tök természetes, hogy nem lehet bent. Már a fertőzés veszély miatt is.
8/10 anonim válasza:
Vannak helyek ahol engedélyezik,például ahol én fogok szülni a székesfehérvári kórházban.De sajnos tényleg a legtöbb helyen nem engedik a fertőzés veszély miatt.Valahol egy egy ablak mögül nézheti,de ezt sem engedik minden kórházban.
9/10 anonim válasza:
Május végén volt császárom ott,nem jöhetett be Apuka és ablakon sem nézhette...A műtő előtt várhatott és neki mutatták meg először a babát (engem altattak).
Amúgy mindenki nagyon rendes volt velem,nővérek,csecsemősök,mindenki!
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat,sajnálom,hogy nem lehet bent pedig nagyon szerettük volna.
2014. okt. 15. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!