Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért normális az, hogy...

Miért normális az, hogy szülés közben vagy 8 orvos végigcsinálja a méhszájvizsgálatot? Volt még valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sote I. Számú Női Klinikán szültem, ráadásul olyan szerencsétlen időpontban, éjjel 2- délelőtt fél 11-ig, hogy kikaptam a váltást, plusz a tanulókat is. Baromira elegem volt, amúgy is rohadtul fáj olyankor ez a vizsgálat, legszívesebben fejbe rúgnám, erre meg tök vadidegenek belibbennek, hogy megvizsgálnálnának... Pedig volt orvosom, miért nem elég az, ha ő megnéz? Az első gyermekemnél ez nem volt, akkor csak a doki meg a szülésznő jött be egyáltalán a szobába.

Járt így valaki? Vissza lehet ezt utasítani?

Most ne haragudjatok meg a problémámon, de iszonyatos volt és nem szeretném a harmadik babánál is átélni.

2014. okt. 14. 11:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam! :D Csak a Máv kórházban! Vajúdás közben mindig más jött turkálni, aztán a tolófájásoknál kisebb csoport lépett be (mind tanuló) és ott bámultak. Engem akkor nem érdekelt, csak mondtam ha már ennyien vannak valaki tuti ki tudja szedni a babámat belőlem. :) Aztán fel sem tűnt h mikor mentek el. Tényleg nem zavart kik és mennyien voltak, csak éljük túl!
2014. dec. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!