Meddig normális hogy vérzek szülés után?
Figyelt kérdés
3 és fél hete szültem, és még mindig vérezgetek (nem erősen). Néha pár napra eláll, aztán újra kezdődik. Ez normális? Meddig og tartani?2014. szept. 4. 13:21
1/5 anonim válasza:
6 hétig mondják normálisnak.
Ha 6 héten belül nem múlik el, kapsz méhösszehúzót vagy gyógykaparást.
3/5 anonim válasza:
még a 8 is belefér, tarts ki! :)
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 hét után kezdett el csillapodni, nekem is így volt hogy 1-2 napig semmi aztán visszajött, persze nem erősen. Az 5. héten is még színes volt a folyásom, a 6. héttől múlt el teljesen.
5/5 anonim válasza:
A gyermekágyas időszakban,azaz az első 6 hétben minden féle-fajta vérzés normális!
Nekem még azt is mondták bent a kórházban,hogy ne ijedjek majd meg ha ökölnyi vérdarabok is távoznának,de olyan hála Istennek nem volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!