Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki életében nem élt át...

Aki életében nem élt át fájdalmat, az mire számitson szülésnél?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem lehet rá felkészülni és hogy mindenkinél más,de fogalmam sincs hogy milyen a fájdalomküszöböm,mert soha nem voltak menstruációs görcseim,nem fájt a fogam,nincs migrénes fejfájásom,nem volt eltörve semmim és nem is műtöttek soha.Szóval igy egy kicsit parázok :0)

34h kismama.

2014. okt. 14. 08:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

2-es válaszoló vagyok. A kérdezőnek és mindenkinek aki még nem szült mondanám, hogy ne higgyétek el senkinek, hogy nem fog fájni a szülés!!! Utólag megszépülnek az emlékek. Többen írták itt, hogy pokolian fájt, felkészültek a fájdalomra, de nem gondolták, hogy ennyire fáj. Vannak könnyebb és nehezebb szülések, nem tudhatjuk előre mi vár ránk, inkább fel kell készülni a nagy-nagy fájdalomra, mint csalódni szüléskor. A szülő nők többsége elviselhetetlennek tűnő fájdalmakat él át, nagyon kevés szerencsés van, akinél nincsenek fájások, ez igen ritka.

Készülj fel a legrosszabbra, nagy-nagy fájdalmakra, és ha mégis könnyebb lesz, akkor legalább kellemes csalódás ér.

A lényeg, hogy tudatosan kész legyél arra, hogy szülés közben bármilyen fájdalom érhet.

2014. okt. 15. 08:15
 12/12 anonim ***** válasza:
A szekelesi inger az mar a kitolas, ott nincs pokoli fajdalom, vagy ott mar porget az adrenalin, nem is tudom.. az feszit, de nem faj. A vajudas faj, annak is foleg az utolso orai, mikor nincs szunet a fajasok kozott!!
2014. okt. 15. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!