Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen szülészorvos Dr....

Milyen szülészorvos Dr. Herczeg Tihamér Szombathelyen, és mennyibe "kerül" nála egy szülés?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 19:56
1 2 3
 11/21 Grófházy ***** válasza:

kedves utolsó hozzászóló!

remélem némi jóhírrel fogok szolgálni neked a következő infoval:tegnap volt nálam a védőnőm,és ő mondta ,hogy nagyon valószínű,hogy januártól újra lehet a választott orvosnál szülni.Nagyon sok kismama emelt panaszt az új rendelet ellen,hogy mindenféle megkérdezés nálkül így döntöttek mások dolgáról.Ha valamit még megtudok az üggyel kapcsolatban,akkor jelentkezem mindenképp.

2008. okt. 10. 14:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ez csak január 1-től van, én már a jövő héten elvileg szülök. Remélem valahogy meg tudjuk oldani.
2008. okt. 10. 18:18
 13/21 anonim ***** válasza:

szia!

priviben már megirtad az elérhetőségét,de sajn kitöröltem, most ugy néz ki jön a kistesó,megtudnád ujra irni? előre is köszi

hogy álltok? fájások vannak már? vagy már meg is van a baba?

2008. okt. 15. 09:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Na túl vagyunk a dolgon, nem ment könnyen. A dokiról: Mind orvosilag mind emberileg csak a legjobbat tudom mondani róla. Bővebben írok később.
2008. okt. 26. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
meg van a baba???? gratullaaaa!!!!!!! majd ird meg mi volt:-))
2008. okt. 27. 10:18
 16/21 A kérdező kommentje:

igen hétfőn este nagy nehézségek árán. A lényeg : múlt hét előtti pénteken bementünk, mert kissé felment a vérnyomásom (220/114). Hétfőig kínlódtak, hogy levigyék, sikerült 180-ig. Aztán este végre 8-kor irány a műtő. Már itthon vagyunk, a nagylány 3180grammal és 51 cm-rel "bújt" ki. Indították a szülést, de se a burokrepesztés, se 5 órányi oxitocin nem csinált semmi fájást, aztán dokim végre hétkor mondta, hogy nem bohóckodunk tovább irány a műtő és negyed kilenckor már bömbizett a kisasszony. Már másnap reggel sikerült lábra állnom.

Hát a nővérekről sajna jót nem tudok írni, mert azok szó szerint le sem kakkantják az embert, és a csecsemős nővérek sincsenek a topon, kivéve egyet, a nevét nem tudom de szemüveges szőkés vöröses.

2008. okt. 27. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:
az ujszülött osztály szerintem egy f.s....de a szülészet nem rossz,mondjuk nekem az éjszakás nem volt normális,de a reggeli váltás kész felüdülés volt,ők nagyon aranyosak voltak a szülészeten....
2008. okt. 28. 08:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon rendes az illető és bár nem felkapott név, de szakmai panaszom sem lenne rá (már amennyire én értek ehhez, mégis csak ő az orvos). Én bátran ajánlom mindnekinek!
2009. febr. 17. 18:42
 19/21 anonim válasza:
Én Dr.Kneffel Pálnál voltam,nem ajánlom senkinek.Mégcsak emberszámba se vett,amíg bent voltam talán egyszer vizitelt...
2009. ápr. 6. 10:09
 20/21 anonim válasza:

Dr. Herczeg Tihamér ma meghalt autóbalesetben. :(((((((((

[link]

2012. máj. 12. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!