Szülés utáni korrekciós hüvely- vagy gátplasztikát csináltatott valaki Szombathelyen vagy Vas megyében?
Szia! Bár nekem már mindjárt a szülőágyon megcsinálták, de leírom a tapasztalataimat.
NE vállalj, ha nem vagy baromi hiú. Mert fáj nagyon! Hónapokig húzódik, és úgy bedagad, hogy igencsak elkel a jegelés sokáig. 3 réteg varrat volt bennem, a legbelső nagyon fájt, a legkülső meg feszül. Nyüszítve mentem wc-re, halogattam amennyire lehetett. Nem hiszem, hogy még utána élvezni fogod a szexet jó darabig. Nekem még most is nyögvenyelősen megy a feszülés miatt.
Nekem ilyen volt hüvelyplasztikám. Akkor és utána is azt mondtam, hogy nem normális, aki erre önszántából vállalkozik és még fizet is érte.
13 hónapos babóca anyukája
Szia! Köszi a választ!
Sajnos nem hiúsági okból csináltatnám, hanem "muszájból", ugyanis szülés után annyira bénán varrt össze a doki, hogy túl szűk a bemenet, így a szex eléggé kényelmetlen, feszül, stb.. De ezek szerint utána sem számíthatok semmi jóra :-((
Nálad miért volt rá szükség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!