Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyire marad...

Szülés után mennyire marad tág a hüvely? Intim tornáról lehet valahol interneten videót nézni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:12
 1/5 anonim válasza:
Kriston Andrea ennek a szakértője, fordulj hozzá bizalommal. Nem fogsz benne csalódni abban biztos vagyok...
2011. máj. 6. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Én szóltam az orvosnak, hogy varrásnál "húzza szorosabbra", meg is tette, azt mondta, jobb lesz, mint új korában. Hát a szülés utáni első szex tényleg arra emlékeztetett, mikor elvesztettem a szüzességem. :)

De utána jó lett, és nem panaszkodom, a férjem meg főleg :))

2011. máj. 6. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem változott semmit a szülés után a hüvelyem. Ugyanolyan (sajnos szűkös) maradt, mint előtte volt. 3 éve szültem.
2011. máj. 6. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Intim tornáról nincs videó, mert azt a területet igen nehéz videózni. A kriston-torna vagy egyszerűen a pc-izmok edzése nagyon hasznos lehet, akár szült már valaki, akár nem. A hüvelyt nagyon szorosan össze lehet húzni, és ez mindkét fél számára növeli az együtlét örömét.

1 éve szültem hüvelyi úton, ugyanolyan szűk vagyok, mint előtte. Sokat intimtornáztam.

2011. máj. 6. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Kristonnak igenis van videója, persze nem azt a területet mutatja, hanem inkább csak elmagyarázza mit kell csinálni.

A Youtube-on vannak intim tornás videók, de főleg inkább reklám. Letölteni nem nagyon lehet legálisan sehonnan, hiszen ők ezt pénzért csinálják. Akár a könyvet is megveheted, a videóban sem tudja jobban bemutatni.

A szülésről: nem tudom az előző válaszolók hányszor szültek, de nekem az alábbi a tapasztalatom:

1. szülés: gátmetszéssel, a doki vagy fél órán át varrt. Utána fél évig olyan volt a szex minden alkalommal, mintha a szüzességemet vesztettem volna el újra és újra. Hogy a varrás miatt lettem-e szűk, nem tudom.

2. gyereket gátvédelemmel szültem, utána olyan tág voltam, hogy alig éreztem, hogy történik odalent valami. Hallottam, hogy a gátvédelemnek vannak ilyen mellékhatásai. Intim tornászni nem volt időm. 15 hónapos a babám, most mégis nagyjából olyan vagyok, mint az 1. gyerek szülése után. Az intim torna persze biztos segít, én is jártam tanfolyamra, de valahogy 2 gyerek mellett nem tudtam rá időt szakítani.

2011. máj. 8. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!