Milyen szülészorvos Dr. Herczeg Tihamér Szombathelyen, és mennyibe "kerül" nála egy szülés?
szia
én is szombathelyi dokit keresek,ha tudnál jót,nekem is ird meg légyszives
A doki magánrendelése Csepregen van minden szerdán 16-18. az első vizsgálat 5000, utána 4000.
nem rendel vissza kéthetente, hanem csak 6.
szerintem rendes doki.
Nem hiszem, hgogy rossz doki lenne. Mielőtt elmentem hozzá utánanéztem.
Szülész, nőgyógyász, nőgyógyászati onkológus és oktatóorvos is. Nem egy mezei doki.
Szia!
A pontos címet én sem tudom, de az Egészségházban rendel. Hétfőn, kedden azt hiszem délelőtt, szerdán van a privije, akkor 16-18-ig. Nem csak terhesekkel foglalkozik. Szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati onkológus meg egyben még oktató orvos is.
Dr.Nedeczky Ivánt szívből ajánlom mindenknek,Emberi nagggyon.először azt hittem ez csak tévedés lehet,de hozzá járok évek óta és mindig ugyanazzal a kedvességgel fogad.manapság ez olyan hihetetlen.nem???
Szegedy Györgyné utcában rendel hétfő10-12 és délután is valahogy meg szerda délután 14-18 ig asszem.
Sziasztok4
Hozzá járok kB két éve, Szombathelyre, a Szent Márton utcában rendel minden csütörtökön 16-18 ig, nagyon rendes, elégedett vagyok vele. csak azt sajnálom h itt nem lehet a választott orvosnál szülni.a terhesgondozást most kezdtem nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!