Mijenek a tapasztalatok a MAV korházrol?
Én a mai sz..r egészségügyhöz képest nagyon elégedett voltam a kórházzal.Szerintem a szülőszoba nagyon jó. Légkondícionált, egy ágyas, elküdönített és nagyon jól felszerelt.A párommal együtt lehettünk, sétálhattunk, lehetett fotózni, telefonálni ( van ahol ezeket nem engedik). A szülésznőm egy szuper csaj volt.Ha nincs fogadott szülésznőd kívánom hogy hozzá kerülj!! (Fehér Andrea) Szülés után a babát a melledre teszik, aztán tisztítás után már hozzák is vissza. Nekem rögtök ott volt a gyerekorvos és már tette is a babát a cicimre és magyarázta, hogy hogyan kell szoptatni.
Az egy kicsit fura volt,hogy saját hálóingben kellett szülnöm.Így vigyél magaddal egy olyat amit nem sajnálsz ha utánna ki kell dobni.És ami még jó volt,hogy beöntés után lezuhanyozhattam.
A szobák 3 ágyasak WC-vel és zuhanyzóval. Szerintem az is szép is tiszta volt.
Háááát a csecsmősöktől nem voltam elragadtatva, de van 1-2 aki jó fej.
De szülés után úgy is csak a babádra fogsz koncentrálni és nem annyira a körülményekre.
Szerintem jól kibírható az a 3-4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!