Jahn Ferenc (Délpesti) kórház szülészetéről írjatok légy szíves véleményeket, tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Gátvédelemmel lehet szülni? Nagyon szorgalmazzák a császárt? A babákat csak üvegfalon keresztül láthatja apuka, nagyszülők? A köldökzsinór elvágásával, fürdetéssel a szülés után nagyon sietnek, vagy anyuka hasára teszik kicsit a picit? Apuka bejöhet szüléskor? A baba veletek lehetett éjszaka?
Melyik orvost, szülesznőt ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 10. 16:59
11/13 anonim válasza:
1. vagyok. Dr. Csütörtöki Attila telefonszáma: 06-30/959-9072
Szülésznőt sajnos nem tudok ajánlani, nem emlékszem hogy hívták a hölgyet aki nálam volt bent.
12/13 A kérdező kommentje:
1-es nagyon koszonom!
2014. okt. 12. 18:07
13/13 anonim válasza:
Én ügyeletes szülésznőnél szültem. Párom és dulaként az egyik barátnőm volt bent velem a szülőszobán. Vajúdástól a kétórás megfigyelés végéig, akkor már a picivel együtt. Gátvédelemben szültem! Szülészorvost nem láttam sem szüléskor sem a bent töltött 3napban. Apa vágta el a köldökzsinórt,míg a mellkasomon volt. Utána megtörölgették kapott egy pelust és visszakaptam egy órára. aztán ott mellettem fürdették és öltöztették apa végig kamerázta az egészet és még egy órát együtt voltunk. Majd lekerültünk a gyerekágyra, ott félóra múlva kaptam meg ismét. A családi - alapítványi egy és kétágyas szobákban bent lehet apuka is, az öt ágyasokba nem mehet be. csak üvegajtón keresztül láthatja a hátralevő pár napban. Nagyszülőknek megmutatják mikor mentek le a nyolcadikra. Picit talán meg is foghatták és fotót készíthettek. ( anyut is vihettem volna a szülőszobára a barátnőm helyett) Éjszakára veled lehet a pici, ha a szobatársakat nem zavarja, egyébként 8- 23-ig mindenképp veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!