Szülés után tényleg önzőség a részemről, ha nem elégítem ki a párom akár kézzel vagy orálisan 2-3 naponta?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy neki attól még lehet jó és hogy önző vagyok, hogy csak magammal foglalkozok.2014. okt. 10. 09:20
31/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy csak most írok, és most tudom elolvasgatni amit írtatok, annyira kevés időm van.
Páran jól megfogalmaztátok. Nekünk is kijár szülés után a tisztelet, az odafigyelés, pár hétig összevissza vérezgetsz, fáj a szülés után maradt heg, sebek, görcsöl a hasad, éjjel felkelsz 6x, nappal összepakolod a házat, megpróbálsz főzni (mert egyedül vagy a babával), hulla vagy, és neked még teljesítened is kell. Ráadásul az a bajom az orállal, hogy a babát is puszilgatom, és nekem ez furcsa így, na de majd kibírjuk valahogy!
Nekem 7 naposak voltak a ciklusaim és kb 2-3 naponta akkor is kielégítettem kézzel vagy szájjal, de az a vérzés más volt, mint most.
2014. okt. 12. 10:07
32/35 anonim válasza:
57%-os! Akkor is megadod, ha ez neked az adott szituban egyáltalán nem esik jól? Ugyanis a szexualitásnak a kölcsönös örömszerzés a célja, nem az önkielégítés...! Nekem eszembe nem jutna a páromat erre kényszeríteni bármilyen módon, ha látom, hogy totál le van fáradva és nincsen ráhangolódva. Az más, ha valamilyen fizikjai ok miatt nem csinálhatjuk, de ő is rá van állva és szívesen okoz örömet nekem. Ennek semmiképpen nem szabad kényszernek lennie, kötelességnek pláne nem.
33/35 anonim válasza:
Kérdező, el tudom képzelni milyen lehet a férjed az ágyban...én a leírtak alapján őt gondolom nem kicsit önzőnek.
34/35 anonim válasza:
Meg mindig nm derült ki, hogy mennyi idos a gyerek....
35/35 anonim válasza:
Ha te önző vagy akkor ő micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!