Szülés után tényleg önzőség a részemről, ha nem elégítem ki a párom akár kézzel vagy orálisan 2-3 naponta?
Érdekes téma ez a szülés utáni szex, mert úgy van beállítva, mintha a szex, csak a férjek kielégítésére szolgálna.
Szülés után-de mennyi idővel utána?
Attól, hogy született egy gyereketek, még ugyanúgy szereted a férjedet is, nem? Én el nem tudnám képzelni, hogy attól, mert én nem akarok/tudok szexelni, neki ne okozzak örömet. A pasik eléggé orgazmus-orientáltak, ez tény, de ettől függetlenül lehetnél vele kedvesebb.
(Nekem most nőgyógyászati kezelés miatt 2 napig nem volt szabad szexelnem, mégis kényeztettem a Páromat, mert ettől függetlenül ugyanúgy szeretem, és nem vagyok önző, hogy ha nekem nem lehet, akkor neki se legyen;) )
Mikor szültél, mennyi ideje?
Ha csak pár napja, 1-2 hete, akkor szerintem teljesen normális, hogy nem azon jár az eszed, hogy esténként a férjed farkát a szádba kapd.
Már ne is haragudjatok, nem tudom, ki hogy volt, engem császároztak, a babám kis súllyal született, 2-2,5 óránkét szoptatni, éjjel felkelni nyolcszor, hullafáradt voltam, enni alig tudtam, fájt a hasam, gyermekágyi vérzése van az embernek, fáj a kakilás... hát, nem azon járt az eszem, hogy hogyan elégítsem ki a férjemet.
Persze pár hét elteltével már helyrejön az ember kissé testileg, lelkileg, belerázódsz a baba körüli dolgokba.
Az igaz, hogy a férfiaknak fontos a szex, de amelyik férj nem érti meg, ha a felesége szülés után nem akarja/tudja 2-3 naponta leszopni, az egy érzéketlen, önző férfi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!