Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tényleg önzőség a...

Szülés után tényleg önzőség a részemről, ha nem elégítem ki a párom akár kézzel vagy orálisan 2-3 naponta?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy neki attól még lehet jó és hogy önző vagyok, hogy csak magammal foglalkozok.
2014. okt. 10. 09:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
6%
Miért nem elég heti 1szer? Mert az embernek pláne egy pasinak napi 1-2re szüksége van azért.
2014. okt. 10. 11:56
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

Szülés utáni 6 hét a regenerálódásról és a babára való hangolódásról szól. A nemi élet várat magára ebben a szakaszban. Bizonyos vallások tiltják is. Az a férfi, aki ebben a gyermekágyas időszakban követelőzik, nem tiszteli a párját!

Ha lejárt a 6 hét, helyrejött az édesanya fizikálisan, akkor neki lehet fogni a nemi életnek és nem is szabad a másikat elhanyagolni. Az természetes, hogy a fáradtság miatt ezek az alkalmak ritkábbak, mint korábban, de elhagyni az intimitást nem érdemes, mert felőrli a kapcsolatot.

DE! Egyetlen nő sem péniszpumpa, erre használni a másikat nagyfokú bunkóság és tiszteletlenség véleményem szerint. A nemi élet legyen kölcsönösen jó, ne a másik kihasználásáról szóljon. A párod szexuális segédeszköznek tekint téged, ha azt kívánja, hogy csakis te elégítsd őt ki. Ha viszont hosszú hetekig nem nézel felé a gyermekágy letelte után is, akkor nem ártana tudatosítani, hogy az anya szerep mellett feleség is maradtál és nő is. És bizony sokszor evés közben jön meg az étvágy:)

2014. okt. 10. 13:51
 23/35 anonim ***** válasza:
65%

na persze, jo is lenne! :) :)

sajnalom, hogy egy ilyennel kerultel ossze, akit naponta ketszer ki kell elegiteni, persze csak ha nem vagy te is szexmanias :)

egyebkent meg szerintem szanalmas, ha valaki azert jar a ferje kedveben akarata ellenere, mert "egy ferfienk erre es erre van szuksege, es a nonek kotelessege kielegiteni"

nagyon el vagytok maradva. Majd kielegitem, ha kedvem van hozza, es ugyanez forditva is igaz.

2014. okt. 10. 13:56
 24/35 anonim ***** válasza:
63%
bocsi, valaszom az utolso elottinek szolt, cask megeloztek
2014. okt. 10. 13:58
 25/35 anonim ***** válasza:
65%
Most nem azért, de ha a párodnak ezt nehezére esik kibírni, akkor mi lenne, ha mondjuk betegség miatt hónapokig esély se lenne semmire...Vagy, ha menstruálsz azt sem bírja ki? Amúgy nem azzal van a baj, hogy neki hiányzik a kényztetés, hanem azzal, ahogy ezt közölte veled, elég tapló stílusban.
2014. okt. 10. 14:30
 26/35 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nem gondolhatja komolyan!! Ennyi erővel vehetne magának egy guminőt, vagy gumimuffot, mert szerintem egy frissen szült nőnek, akinek egy kicsi babát kell ellátnia, fáradt, vérzik... kb.annyi kedve van a szexhez vagy más kielégítéséhez. Nem vagyunk állatok, ne mondjátok már (egyes hozzászólásokra értem) hogy ez JÁR! a férfinak. És a nőnek nem jár a megbecsülés amiért szült egy gyereket és a hullafáradtságig ellátja, szoptatja, éjszakázik mellette? Nem egy szexuális segédeszköz. Amikor neki is lesz hangulata szexhez, akkor nyilván közelednie kell a férjéhez, mert így működik a házas élet, de szerintem a gyermekágyas időszakban lehetne a párja egy kicsit megértőbb. Mi január óta vagyunk eltiltva a szextől. Már én is várom, hogy együtt lehessünk, de férjem egyetlen szóval nem követelt semmit soha, túl sokat küzdöttünk és túl sokáig ezért a babáért (vetéléssel tűzdelve), hogy ne bírjuk ki egy pár hónapig. Első 12 hétben reggeltől estig rosszul voltam a hormonkezeléstől, utána meg szigorú ágynyugalom...Ehhez mit szólna egy ilyen önző férj?
2014. okt. 10. 14:49
 27/35 anonim ***** válasza:
43%

Nem ismerjük a párod természetét. Ha szülés előtt (és a terhesség előtti időszakot is beleértve) pl. heti 3 alkalom volt az igénye, az attól neki még ugyanúgy megmarad, benne nem zajlottak hormonális változások.

Ha napi 2 volt az igénye, akkor is ugyanez.

Ha olyan, aki még a menstruáció rosszabb napjaiban sem hagyta ki a behatolós részt sem, neki pláne nehezebb lesz ezt türelemmel viselnie (van ilyen!)

Érthető, hogy nem kívánod, a legtöbb nőnek nem ez lenne az 1. a helyedben. De néha lehetne kompromisszumot kötni, megegyezni valahogy, hogy na, akkor a szerda, meg a szombat legyen a kényeztetős nap, a többin viszont muszáj pihennem. Ezt biztosan megérti és várni fogja a napokat. Igényeire mérten lehet több, vagy kevesebb, meg kell értenie hogy fáradt vagy és ez most nem a legfontosabb.

Az én párom nagyon nagyigényű és egy időben nem lehetett szex eüi okok miatt, akkor megbeszéltük ezt a heti 2xi dolgot. Bár nagyon fáradt voltam, de megtettem a kedvéért és cserébe ő is megtett olyan dolgokat, amiket annyira nem szeret csinálni (pl. a mosogatást, az egyetlen házimunka amit utál, de nagyon).

mindig lehet valami köztes, jó megoldást találni.

2014. okt. 11. 00:03
 28/35 anonim ***** válasza:
27%
Mit kell azon sajnálni, hogy a páromnak normális szexuális étvágya van, az nem szexfüggő, hogy valakinek napi1-2re igénye van hanem normális. Az miért normális ha egy nő szülés után már csak anya lesz és nem fontos neki mire van szüksége a párjának? Normális esetben az ha az ember örömet szerezhet a szeretett férfinek az örömmel tölti el.
2014. okt. 11. 00:27
 29/35 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, nem érted, miről beszélünk it előtted (a normálisan gondolkodó válaszolókra értem, akik azt írták, nem szexrabszolga egy nő).

Lefordítva a kérdező kérdését:

szülés után a férje úgy gondolja, hogy ha van neki kedve, ha nincs, ha hullafáradt is, meg vérzik, meg a babát kell ellátnia, neki jár, hogy napi x alkalommal legalább elégítse ki.

Milyen férj az ilyen? Aki meg azt válaszolta a kérdésre, hogy meg kell tenni, mert különben elmegy k...vázni, hát... sajnálom, ha nektek ez a tapasztalatotok, hogy ha nem kívánjátok a szexet, akkor is muszáj, mert attól féltek, különben elhagy férjetek.

2014. okt. 11. 18:43
 30/35 anonim ***** válasza:
28%
Én is szültem, pontosabban nem szültem, hanem császároztak. Nyilván pár hétig nem élhettem szexuális életet, nem is kívántam hiszen össze voltam varrva.Đe attól még a páromnak meg adom amire szüksége van.
2014. okt. 11. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!