Szülés után tényleg önzőség a részemről, ha nem elégítem ki a párom akár kézzel vagy orálisan 2-3 naponta?
Szülés utáni 6 hét a regenerálódásról és a babára való hangolódásról szól. A nemi élet várat magára ebben a szakaszban. Bizonyos vallások tiltják is. Az a férfi, aki ebben a gyermekágyas időszakban követelőzik, nem tiszteli a párját!
Ha lejárt a 6 hét, helyrejött az édesanya fizikálisan, akkor neki lehet fogni a nemi életnek és nem is szabad a másikat elhanyagolni. Az természetes, hogy a fáradtság miatt ezek az alkalmak ritkábbak, mint korábban, de elhagyni az intimitást nem érdemes, mert felőrli a kapcsolatot.
DE! Egyetlen nő sem péniszpumpa, erre használni a másikat nagyfokú bunkóság és tiszteletlenség véleményem szerint. A nemi élet legyen kölcsönösen jó, ne a másik kihasználásáról szóljon. A párod szexuális segédeszköznek tekint téged, ha azt kívánja, hogy csakis te elégítsd őt ki. Ha viszont hosszú hetekig nem nézel felé a gyermekágy letelte után is, akkor nem ártana tudatosítani, hogy az anya szerep mellett feleség is maradtál és nő is. És bizony sokszor evés közben jön meg az étvágy:)
na persze, jo is lenne! :) :)
sajnalom, hogy egy ilyennel kerultel ossze, akit naponta ketszer ki kell elegiteni, persze csak ha nem vagy te is szexmanias :)
egyebkent meg szerintem szanalmas, ha valaki azert jar a ferje kedveben akarata ellenere, mert "egy ferfienk erre es erre van szuksege, es a nonek kotelessege kielegiteni"
nagyon el vagytok maradva. Majd kielegitem, ha kedvem van hozza, es ugyanez forditva is igaz.
Nem ismerjük a párod természetét. Ha szülés előtt (és a terhesség előtti időszakot is beleértve) pl. heti 3 alkalom volt az igénye, az attól neki még ugyanúgy megmarad, benne nem zajlottak hormonális változások.
Ha napi 2 volt az igénye, akkor is ugyanez.
Ha olyan, aki még a menstruáció rosszabb napjaiban sem hagyta ki a behatolós részt sem, neki pláne nehezebb lesz ezt türelemmel viselnie (van ilyen!)
Érthető, hogy nem kívánod, a legtöbb nőnek nem ez lenne az 1. a helyedben. De néha lehetne kompromisszumot kötni, megegyezni valahogy, hogy na, akkor a szerda, meg a szombat legyen a kényeztetős nap, a többin viszont muszáj pihennem. Ezt biztosan megérti és várni fogja a napokat. Igényeire mérten lehet több, vagy kevesebb, meg kell értenie hogy fáradt vagy és ez most nem a legfontosabb.
Az én párom nagyon nagyigényű és egy időben nem lehetett szex eüi okok miatt, akkor megbeszéltük ezt a heti 2xi dolgot. Bár nagyon fáradt voltam, de megtettem a kedvéért és cserébe ő is megtett olyan dolgokat, amiket annyira nem szeret csinálni (pl. a mosogatást, az egyetlen házimunka amit utál, de nagyon).
mindig lehet valami köztes, jó megoldást találni.
Utolsó, nem érted, miről beszélünk it előtted (a normálisan gondolkodó válaszolókra értem, akik azt írták, nem szexrabszolga egy nő).
Lefordítva a kérdező kérdését:
szülés után a férje úgy gondolja, hogy ha van neki kedve, ha nincs, ha hullafáradt is, meg vérzik, meg a babát kell ellátnia, neki jár, hogy napi x alkalommal legalább elégítse ki.
Milyen férj az ilyen? Aki meg azt válaszolta a kérdésre, hogy meg kell tenni, mert különben elmegy k...vázni, hát... sajnálom, ha nektek ez a tapasztalatotok, hogy ha nem kívánjátok a szexet, akkor is muszáj, mert attól féltek, különben elhagy férjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!