Vékony alkatu anyukák, nektek is széjelebb ment a csipötök a terhességtöl? Ez már igy marad, vagy majd visszaáll?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 23:33
1/8 anonim válasza:
:)) Nekem nem széjjelebb ment, hanem rárakódott egy kis husi (vagy háj?) :) Nem lehet, hogy nálad is inkább ez van?
2/8 anonim válasza:
Igen, nekem is szélesebb lett a csípőm. Ma már, 8 hónappal a szülés után szinte ugyanolyan, mint volt, de már kb 5-6 hónap után is a régi volt. Már a szűk csípőfarmeromat is tudom hordani, azelőtt az egy számmal nagyobb melegítő is szorított. (161 cm és 47 kg vagyok)
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom mindenkinek tágul a csípője a harmadik trimeszterben. Hogy kiférjen a baba. Nekem kellett egy fél év, h. az eredeti méretre visszaálljon. Kitartást!
5/8 anonim válasza:
Én nem voltam vékony, mégis sokat szélesedett a csipőm, persze volt rajta "husi" is.
De szülés után szépen lassan hónapról hónapra visszahuzodott, majdnem 1 év alatt. 16 hónapos a lányom, már rámjön a terhesség előtt inadrágom, pedig a "husi" maradt.
6/8 anonim válasza:
tágult a csípőm terhesség alatt igen kellemetlen érzés, és mostanában mászott vissza ez is igen kellemetlen volt. Megmagyarázhatatlanul fájtak a csípőcsontjaim, leginkább jobb oldalon, de kb ugyanakkora mint előtte. 4.5 hós a picurka
7/8 Nikcsi válasza:
Nekem ugy maradt, de nem banom mert eredetileg nagyon vekony vagyok, 6-os meretet hordtam terhessegem elott, most a 8-as nadragok jok ram.
8/8 anonim válasza:
De irigyelem azokat akiknek "visszakeskenyedett" a csípőjük!
Én is vékony alkat vagyok(165cm/57kg) és keveset is híztam terhesség alatt,bár azt a keveset csak hasra és oldalra/csípőre!
De nekem széles maradt a csípőm,pedig már 14 hónapja szültem!És a felesleg is ott maradt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!