Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2014-ben a debreceni Klinikán...

2014-ben a debreceni Klinikán szülők! Leírnátok tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne: szobák, csecsemős nővérkék, ellátás, esetleg vki, aki ikreket szült?
2014. okt. 8. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

8 hetet voltam a patológiàn, ott nagyon jó kedvesek, segìtőkèszek stb.

Szobàknàl nekem pozitìv hogy két szobàhoz van egy fürdõ, privàtabb így. Patológiàn az is jobb àllapotban van.

Màsik oldalt 2 hèt pokol....ott is van fürdő de valahogy nem olya összerakott, olyan mintha szètesès szèlèn lenne. Csecsemősök többsège zord, flegma...szoptas szoptas akkor is hanem megy...

Kaja....2x ettem jót...jobb ha kèrsz be...ja a szülèszeri rèszen 2x pakoltàk èjjel csont üresre a hűtőt , vigyàzni kell a dolgaidra.

2014. okt. 8. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Én 2012-ben szültem, ügyeleten.Nem fogadott orvossal, és nem bántam.Korrektek normálisak voltak. Igen a szobák 2 szobához egy fürdő egy mosdó. Kb 6 emberre.Korrektek és normálisak de csak az orvosok.A csecsemősök flegmák bunkók 1-2-t kivételével.Én egy hétig fiesztázam ott. A gyerek végig veled lehet.Este jönnek mosdatják és ennyi, reggel lemérik, és sz**nak bele hogy tudsz e szoptatni vagy sem.Majd csak akkor hitték el mikor 20 dkg-t fogyott a gyerek.Utána normálisak voltak. Első percbe odatették a gyerket. Csináljak vele amit akarok és kimentek. Ennyi semmit nem mutatnak meg, de sok helyen ilyenek a csecsemősök, ez meg sem lep. Kaja pocsék, a rokonok jól tartanak alapon.Egyik este nem mentem ki vacsorázni, fél óra múlva az egyik látogató elvitte a vacsorám.Tehát csak óvatosan.Én semmit nem tettem hűtőbe igaz október volt. Most úgy néz ki megint babát várunk (teszt szerint) Ugyanitt szülnék.
2014. dec. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!