Amikor szülés van akkor teljesen meztelenül kell feküdni az ágyon?
Figyelt kérdés
És akinek hosszabb ideig tart a vajúdás olyankor miben van? Tényleg nemtudom csak kíváncsiságból kérdezném!2014. okt. 6. 08:19
11/17 anonim válasza:
Én saját hálóingemben voltam. Amikor megszületett a fiam, kérték, hogy húzzam fel teljesen a nyakamig, hogy a mellemre tudják fektetni a babát. 16 órát vajúdtam, végig hálóingben voltam. Amikor nem ment a ctg, nem kellett feküdnöm.
12/17 anonim válasza:
Ez a hálóing téma kórházfüggő.Miskolcon pl csak a kórházi hálóingben lehet szülni,a szülés után lent az osztályon lehetsz már saját pizsiben is,de szülni csak a kórháziban lehet.Nekem szüléskor pl csak a hasamig volt felhúzva a hálóing,nem kellett teljesen a nyakamig,és úgy fektették a hasamra a kisfiamat.
13/17 anonim válasza:
Ja és nekem végig feküdnöm kellett mert folyamatosan rajtam volt a CTG gép.
14/17 anonim válasza:
Én is kórházi hálóinget kaptam, olyan vicces hátul nyitottat. Nem tudom, lehetett volna e sajátban, véleményem szerint senkinek nem jelentett problémát, hogy adniuk kellett. Sőt, mivel szülés után, ha saját lett volna, azt is cserélhettem volna le másikra (szerintem volt azon minden a végére), így nekem még praktikus is volt. Csak a mellkasomig kellett felhúzni, de szerintem a vége felé, ha teljesen meztelen lettem volna, az sem tűnt volna fel :)
15/17 anonim válasza:
14-es vagyok, igaz, nálam nem volt hosszabb vajúdás, az itthoni magzatvíz elfolyástól számítva (erre ébredtem, minden előjel nélkül) 4 óra volt mindennel együtt.
16/17 anonim válasza:
A vajúdás első órájában volt rajtam egy saját trikó, amit levettem. Meztelenül szültem. Zavart volna nagyon ha bármi rajtam van/hozzám ér.
17/17 anonim válasza:
én is pucéron szültem, alig vártam, hogy levehessem a hálóingem, ugyanis zavart. Egyáltalán nem érdekelt, ki lát meg vagy ki nem, meg mit gondolnak. Feküdni pedig egyáltalán nem voltam hajlandó, az a lehető legrosszabb, legfájdalmasabb,vajúdáskor álltam és négykézláb, guggolva voltam, kitoláskor is álltam, ctgvel a hasamon, a fájások közti szünetben leültem és relaxáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!