Tegnap mondta egy boltban az eladó, hogy ahol ő szült, ott csak ilyen hálót lehetett.Azt nekünk kell vinni, vagy adnak?Esetleg, ha valaki tudja, hogy a székesfehérvári kórházban hogy működik, annak is megköszönném a segítségét:)
2010. jan. 22. 13:28
1/10 anonim válasza:
Szia!Én nem székesfehérvéron szültem de elmondom:)
Nálunk is aztmondták hogy neml ehet bugyit felvenni mert ha jön a doki akkor mire leveted meg stb....én erre is készültem,viszont mégiscask tettem be bugyit a biztonság kedvéért.De jól is tettem,mert a végén császározni kellet engem komplikációk miatt,így vehettem fel bugyit mert ha doki jött nem a gátat nézte hanem a hasamat és nem érdekelte hogy van e rajta bugyi vagy nincs:)
2010. jan. 22. 13:35
2/10 anonim válasza:
Szia!
Két gyereket szültem már, meg a környezetemben is rengeteg kisbaba van - mind más és más kórházban születtek, de én még ilyen nem hallottam.
Nem mindegy, hogy hálós bugyit kell levenned magadról vagy a textil bugyit??
2010. jan. 22. 13:40
3/10 anonim válasza:
Szia! Én Fehérváron szültem. Nyugodtan vehetsz fel textil bugyit és hálós bugyit is, az utóbbi a Tena bugyi, egy nagyon álldásos dolog, én szerettem mert olyan mintha nem is lenne rajtad, ami szülés után ugye nem mindegy. Nem mellesleg szellőzik. Nem szólnak érte a kórházban.
2010. jan. 22. 13:53
4/10 anonim válasza:
nincs megkötés. neked kell vinned, olyat, amit szívesen viselsz és kényelmes. Célszerűbb a hálós bugyi, mivel nem szorít, ki lehet mosni, 5 perc alatt megszárad, így elég belőle 2 db is, ami nem nagy beruházás. Tegnap vettem a patikában 2 db-os tena bugyit 300 ft-ért. Ha a saját bugyidat szeretnéd használni, azért sem szólnak, a lényeg, hogy kényelmes legyen, sehol ne vágjon, szorítson.
2010. jan. 22. 15:35
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azért olyan tena bugyit lehet, hogy én is veszek, tényleg nem drága.
2010. jan. 22. 16:22
6/10 anonim válasza:
Szia! Én is fehérváron szültem és egyáltalán nem kötötték ki, hogy mibe vagyok. Az egyik válaszolóhoz hasonlóan én is nagyon ajánlom a tena betétet és a tena fix-et(hálós nadrág). Ez vérzéstől is függ. nekem nagyon bevált, nem is érzed, hogy rajtad van. Ezen kívül vittem be egy csomag eldobható bugyit és textilt is, mert nem tudtam, hogy mire számítsak. Ezek közül ha bármelyik mellett döntesz, azt neked kell bevinni, mert nem adnak.
2010. jan. 22. 17:08
7/10 anonim válasza:
Nálunk szülés után nem lehtetett. Este szültem, még másnap sem engedték, de utána lehetett. Nekem nem hiányzott az eldobós bugyi, egyik alsóm sem lett véres.
2010. jan. 22. 20:41
8/10 anonim válasza:
nekem se lehetett huzni 2 napig,minden korhaz mas es mas.de aztan huztam mert elegem lett hogy allandoan cserelgetni kellett alattam a lepedöt.
2010. jan. 22. 20:55
9/10 anonim válasza:
Szia! Én is Fehérváron szülök majd az elkövetkező hetekben vmikor és a szülésznőm mindenképpen kérte, hogy legyen nálam a hálós bugyi a szülőszobai csomagban! Szülés után már azt kell felvenned betéttel, hogy szellőzz és ne tamponáld be a váladékos betétedet egyéb bugyival. Persze viszek pár textil bugyit is a vége felére. Mikorra vagy kiírva amúgy?
2010. jan. 22. 21:36
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én is Fehérváron szültem. Adni nem adnak semmi ilyesmit, de nyugodtan vehetsz fel, nem szólnak érte!
Én az elején sima pamut bugyiban voltam, de kipróbáltam a tena rögzítőnadrágot és az sokkal kényelmesebb volt. Szerintem mindenképpen vegyél tena-t, nem drága és nagyon kényelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!