Milyen szavakkal, módon kérted meg a dokidat, hogy ő legyen a szülészorvosod?
Hozzá járok SZTK-s rendelésre,annyit tudok,hogy elvileg nem gond,így is fel tudom kérni.De mégis mit mondjak neki?És mikor?22+4hetes vagyok.Mert ugye ott vannak a nővérkék is.
amúgy Dr.Mika Péterről lenne szó Győrben
Én csak egyszerűen elmondtam,hogy szeretnék nála szülni,ha ő lenne az orvosom.
És már meg kell kérni, nálunk ennyi idősen már van aki nem is vállal.
Szia!Én a rendelőbe jártam és kb a 18-20 hetes lehettem amikor megkérdeztem. Csak annyit kérdezetem, hogy mikor tudnánk megbeszélni a terhesgondozás- szülés részleteit. Erre ő megkérdezte, hogy tudom e hol van a magán rendelője.
De nagyon korrekt anyagilag, úgyhogy felfogadtam dokimnak. De ha nem tudtam volna fizetni amit kért elmondta, hogy akkor is járhatok továbbra is hozzá az sztk-ba csak akkor nem biztos, hogy nála fogok szülni.
26 hetesen mondtam neki, hogy ebből már szülés lesz (ezen mosolygott), és hogy elvállalna-e. Valahogy így csúszott ki a számon.
Elvállalt. :-)
Köszönöm a válaszokat.
Igazándiból végig hozzá járok az SZTK-s rendelésére.És ha valami gondom van emailban megkérdezhetem tőle,nagyon rendes,mindig válaszol.Azt írta a minap,hogy nem jellemző,hogy így valaki felkéri,de természetesen ha szeretném,és nem esik egybe a szülés napja a nyári szabadsággal,akkor elvállalja.
Ezért gondoltam,hogy 4én megyek hozzá legközelebb,akkor ott már tisztázni kéne,hogy akkor legyen ő a szülésnél.
Csak ugye ott vannak a nővérek...és kicsit ciki,(vagy nem) ha ott tisztáznánk?Mert sajnos (nem anyagiak miatt) a magánrendelésére egyszerűen nem jutok el.Nem tudom kire hagyni a nagy fiamat :-(
Én március 12.-re vagyok kiírva, és amikor elmentem hozzá, megkérdeztem, hogy ráér-e aznap :)
Vagy +- 1-2 nap :)
Tetszett is Neki, nem is volt kényelmetlen senkinek.
És persze ráér :)
Mondtam is Neki, hogy ne akkor menjen nyaralni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!