Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a gátmetszés?...

Mennyire fáj a gátmetszés? Érzi azt egyáltalán az ember? Vagy a szülés mellett eltörpül, esetleg nem is veszi észre, hogy vágtak?

Figyelt kérdés

És lenne még egy kicsit kínosabb kérdésem.

Szülés alatt lehet azt egyáltalán érezni, ha a nagy erőlködéstől véletlenül bekakil az ember? Vagy annyira fáj és feszül olyankor minden, hogy fel se tűnik, mikor "odapottyant"? Van egyáltalán ilyenkor székelési inger?

2014. okt. 1. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem a vágást,csak azt,hogy már repedek.Az orvos úgy kezdett el vágni.Ahoz tudnám hasonlítani,mintha ollóval valami húst vágnál szét!A varrás annál inkább 1 órán keresztül vart kívűl-belül.Kérdeztem az orvost,hogy hány öltésem van mondta,hogy nem számolja.Szóval szó szerint 1 óra varrás,úgy,hogy kaptam oda 3 injekciót (sz@rt se ért)!Hát nekem jött ki valamennyi széklet,de a szülésznő kiemelte alólam a lepedőt és tisztát rakott oda.Nem csináltak belőle ügyet,különösebben engem se izgatott,hiszen úgy voltam vele,hogy elég sok embert láttak már így és még fognak is nem én voltam és nem én leszek az utolsó :) 18 óra vajúdás,vákuumozás,repedés és vágás,világra hoztam a fiúnkat 4050 g 53 cm :)
2014. okt. 2. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!