Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, veletek hogy bánt a...

Anyukák, veletek hogy bánt a párotok szülés utáni időszakban?

Figyelt kérdés

Miután haza mentetek a kórházból, miben segített hogy bánt veletek.

Most egy olyan kép ugrott be, hogy anyuka pihen és odamegy a párja, odabújik hozzá, odaveszik a babát is :)

2014. szept. 29. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én császáros voltam 5 éve, most a 36. hétben vagyok. Az első babánknál is mindenben segített a férjem, bár 2 állása volt, azonnal munka után szaladt haza hozzánk, fürdetett, pelenkázott, takarított, még nekem is segített belemászni a kádba...Sokszor volt éjszakás is, de másnap kevés alvás után segített. Éjszaka csak akkor engedtem, hogy felkeljen a babához, ha másnap nem ment dolgozni. Most a terhesség alatt is ugyanúgy segít, bevásárol, segít, ha kérem, de már ott az 5 éves körüli sok teendő is. Kikérte magának, amikor megkérdeztem, hogy a színházbérletemmel mit kezdjek, mert decemberben még pici lesz a baba, hogy én elmenjek 2-3 órára. Azt mondta, hogy elbír egy kicsi babával higgyem el, rám fog férni egy kis kikapcsolódás. (Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy koraszülött-mentős volt évekig,most is mentős főállásban.)
2014. okt. 2. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat,hogy beleoffolok de csak annyit szeretnék azolnak az anyukáknak írni akiknek ilyen sokat segít a férjük,párjuk,hogy nagyon de nagyon becsüljétek meg szeressétek őket mert az ilyen férfiak a mai világban kincset,aranyat érnek!Sajnos nekem nem ilyen jutott...:(
2014. okt. 3. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Én megbecsülöm, látom a barátnőim férjein, hogy hogyan állnak a gyerekekhez, babákhoz...Sajnos:-(
2014. okt. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!