Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten vagy környékén...

Budapesten vagy környékén melyik kórházban lehet vízben szülni?

Figyelt kérdés

Sok videót láttam olyan szülésekről, amik hasonlítottak az otthonszülésre, mert nem volt ott az orvos végig aki diktálta volna a szülés "ütemét", hanem inkább az anya ösztöneire lett bízva, hogy mikor nyomjon, milyen pozícióban stb. Egy otthonszülést nem vállalnék be, mert mi van ha komplikációk lesznek? Mi van ha császározni kell majd?

Egy háborítatlan, természetes szülést szeretnék, epidurál és mindenféle gyógyszerek nélkül, csak a szülésznő és az apa jelenlétében és lehetőleg egy medencében vagy kádban (nyilván vízzel feltöltve).

Van egyáltalán ilyenre lehetőség? Vagy ez mostanában már túl "extrának" számít?

Szeretném ha a szülés szép élmény lenne, annyi rémtörténetet hallottam már...

2014. szept. 29. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

oxigénhiány okai

[link]

2014. szept. 29. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

A Szent Imre állami, nem kell fizetni.

Májusban szültem ott. A kádas szoba épp foglalt volt, így sima szülőágyasba kerültem, de a dokim (fogadott, Demeter Attila, illetve Tóth Irén szülésznő) profi volt. Egy csokornyi komplikációt beszedtem.

A baba gond nélkül megúszta, nekem volt két xar hetem utána, de már én is teljes mértékben rendbe jöttem.

Mondjuk az én esetem kb 1 az egymillióhoz, ne erre alapozz :)

2014. szept. 29. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!