Azokat kérdezném, akik egy kicsit igényesebbek! Mennyire kellemetlen "odapakolni" a szülőágyra?
Nekem a hólyagomat ürítgették mini-katéterrel, nehogy szétdurranjon a hólyagom.
Szülés közben eltört a farokcsontom, ágytálat nem tudtak alám tenni, viszont volt egy altatás és ellenőrizni kellett, hogy tudok-e pisilni. Jobb híján ott, úgy, magam alá az ágyon.
Szülés közben 8 dl vért vesztettem. A doki a méhem tetejéről tépkedte a méhlepényt, még a fal is véres volt mögötte. Szerinted ilyen körülmények között érdekelt bárkit is, hogy odaszartam-e?
szerintem az "igényesebbek" jelzőt arra értette, hogy van, akit nem is érdekelt, lesz ami lesz, magasról tett rá, és van, aki megpróbálta megelőzni, beöntéssel, zuhanyzásaal (ahogy egyik válaszadó is írta). Gondolom, aki alapból leszarta a dolgot, azt tutána sem érdekelte, aki meg azért nem úgy ment oda, hogy 'szülni jöttem, mindent lehet', az hogy ékte meg (ezt szintén leírták előttem).
Amúgy meg, lehet, nektek szerencsétek volt, hogy nem szóltak semmit, de olvastam itt már olyat egy anyukától, hogy a nővér/szülésznő megvetőn, hangosan közölte a szülőszobán egy másikkal, hogy "most nézd meg, ez meg ideszart nekünk!"
...
nem magyarázom, leírtam a véleményemet...
nem kell mindjárt nekiesni a kérdezőnek, mint látszik, többféleképpen is lehet értelmezni a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!