Lehet hogy már csak pár napom van a szülésig?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tapasztalt anyukákat szeretném kérdezni, hogy ha már fáj a derekam, de viszont fájásaim nagyon kicsik, akkor van-e esélyem hogy ma vagy holnap megfogok szülni. Már nagyon várom,hogy kibújjon a kicsi. Most vasárnapra vagyok kiírva, de nem akar a derékfájáson kívül semmi sem történni. 2 napja fáj a derekam, de folyamatosan, néha egy kicsit enyhül. Kérem, aki tud valami biztatót mondani, az írjon. Előre is köszönöm!2014. szept. 26. 22:15
1/14 anonim válasza:
Biztos, hogy már csak pár napod van a szülésig!
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Remélem tényleg így lesz. Csak attól félek, hogy nem akar majd magától megindulni.
2014. szept. 26. 22:22
3/14 anonim válasza:
Nekem is igy volt. Derekam fajt. Naprol napra jobban. 5 napot tulhortam. Utolso napnem tudtam jarni annyira fajt. Hajnalban megindult a szules :-)
4/14 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nálam is így lesz. És neked könnyű szülésed volt? Mennyit vajúdtál?
2014. szept. 26. 22:25
5/14 anonim válasza:
3 orat itthon. 3 orat a korhazba :-) 2 nyomasra meglett a lanyom. 3720 gr volt 50 cm . Nagyon konnyu volt. 6 percesekkel indult hajnalba ! :-)
6/14 A kérdező kommentje:
Az akkor nagyon jó. :) Gratulálok a lányodhoz!! :)
2014. szept. 26. 22:35
8/14 anonim válasza:
Nekem a 38. hét óta fáj egyfolytában. Annyi előrelépés történt, hogy egy hete kijött a nyákdugóm, de egyébként semmi. Mára voltam kiírva.:/ Remélhetőleg neked nagyobb szerencséd lesz és tényleg hamar meglesz.
9/14 anonim válasza:
Nekem meg aznap se volt jele. Este keszultem lefekudni (aznap delben mondta az orvos vizsgalat utan h semmi jele) es elfolyt a magzatviz. 7 oraval kesobb kint volt.
10/14 anonim válasza:
Ha vasárnapra vagy kiírva, akkor így is úgy is csak pár napod van, a jelektől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!